INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică a anunțat pe Instagram calculele pentru salvarea lui Yeni Malatyaspor: „Asta e ambiția mea”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 18:22 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 19:17

Aflat pe ultimul loc în Turcia, Marius Șumudică e sigur că poate salva pe Yeni Malatyaspor de la retrogradare.

Cu 22 de partidei jucate, cu unul mai puțin decât rivalele directe, Yeni este ultima, cu 16 puncte. Echipa lui Șumudică e la 10 puncte de Giresunspor, aflată pe primul loc care asigură menținerea în prima ligă, iar antrenorul român e sigur că își va îndeplini misiunea.

Moruțan, destinație surprinzătoare! Ce vrea să facă Galatasaray cu banii
STRANIERI
Moruțan, destinație surprinzătoare! Ce vrea să facă Galatasaray cu banii

Marius Șumudică și-a făcut calculele pe Instagram, pentru salvarea lui Yeni Malatyaspor: „Ambiția mea e să nu pierd niciun meci”

Într-un mesaj adresat fanilor, postat pe Instagram, Marius Șumudică le-a transmis acestora cum crede că va salva echipa, fiind sigur că nu va mai pierde niciun meci până la finalul sezonului.

„Cum văd eu în acest moment cursa pentru salvare? Cred că 40 de puncte sunt suficiente pentru a rămâne în prima divizie. Mai avem 16 meciuri de jucat, îl includ aici și pe cel cu Gaziantep (n.r. - amânat din cauza terenului impracticabil). Ambiția mea e să nu pierdem niciunul.

Să presupunem că vom câștiga 5 dintre ele. Asta înseamnă 15 puncte. Dacă le adăugăm celor 16 pe care le avem, ajungem la 31 de puncte. Dacă din cele 11 partide, 9 le terminăm la egalitate, atunci ajungem la 40.

Din cele 11 rămase, să presupunem că vom câștiga unul. Asta înseamnă că putem pierde încă două. Dacă am câștiga două, putem pierde încă două.

Ați văzut în ultima săptămână o schimbare în jocul nostru. Vom avea două săptămâni pentru a ne pregăti în Antalya și asta e o veste bun. Nu avem jucători accidentați și putem să ne antrenăm bine și să arătăm de ce suntem în stare. Hai să rămânem uniți și să luptăm împreună pentru visul nostru ”, a scris Șumudică pe Instagram.

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea i-a comparat pe Anghel și Edward Iordănescu: „Este o diferență colosală!”

Citește și: 

Gică Hagi, primele vești după accidentarea lui Ianis: „Are o lovitură importantă”

Presa din Anglia laudă prestaţia lui George Pușcaș, după cel mai recent meci jucat de Reading: „Cea mai bună evoluție a sa” + Ce notă a primit atacantul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
celestyus
celestyus  •  24 Ianuarie 2022, 19:58

Parca-i Pristanda ce-si numara steagurile...

babin
babin  •  24 Ianuarie 2022, 19:54

Calcule de parior

siriussirius
siriussirius  •  24 Ianuarie 2022, 19:42

O vaisamar

Vezi toate comentariile (3)
Comentează