INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona vrea să transfere din Premier League » Pe ce atacant a pus ochii Xavi

Barcelona îl vrea pe Pierre-Emerick Aubameyang // FOTO: Guliver/GettyImages
Barcelona îl vrea pe Pierre-Emerick Aubameyang // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 20:10 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 20:53

După ce a ratat transferul lui Alvaro Morata, Barcelona s-a orientat către Pierre-Emerick Aubameyang.

Xavi vrea un atacant la Barcelona, iar în atenția catalanilor a intrat vârful gabonez de la Arsenal. Jucătorul de 32 de ani este certat cu antrenorul Mikel Arteta, care în decembrie i-a luat banderola de căpitan, și ar vrea să plece.

Barcelona și Real Madrid, în „război” pentru noua perlă a fotbalului brazilian
SPANIA
Barcelona și Real Madrid, în „război” pentru noua perlă a fotbalului brazilian

Barcelona îl vrea pe Pierre-Emerick Aubameyang

Potrivit presei din Anglia, și Arsenal este dispusă să se despartă Auba, care mai are contract până în vara lui 2023, dorind să economisească suma pe care o cheltuie pentru salariul acestuia.

Barcelona, care l-a vrut pe atacant și în sezonului 2019-2020, are concurență serioasă pentru Aubameyang. Pe lista cluburilor care s-au interesat de el se mai numără PSG, Sevilla, Juventus, Marselle și AC Milan.

Aubameyang a ajuns la Arsenal în ianuarie 2018, de la Borussia Dortmund, pentru 63,8 milioane de euro. În acest sezon, gabonezul a bifat 14 partide (12 ca titular) și a marcat 4 goluri.

15.000.000 de euroe cota lui Aubameyang, potrivit transfermarkt

Aubameyang, trimis de gabonezi la Londra » Probleme medicale după Covid-19

Recen, Pierre-Emerick Aubameyang a părăsit lotul Gabonului de la Cupa Africii, după ce în urma unor examinări medicale au fost descoperite leziuni cardiace.  Aubameyang a jucat un singur meci în ultima lună, un amical pe care naționala Gabonului l-a pierdut în fața reprezentativei din Burkina Faso, scor 0-3. Vârful aflat sub contract cu Arsenal a fost ulterior infectat cu Covid-19. Recuperarea nu a decurs deloc bine. 

Nu a fost în lot la primele două meciuri de la Cupa Africii, iar staff-ul medical al naționalei l-a trimis astăzi la Londra, pentru efectuarea unor teste suplimentare, informează The Guardian.

Federația din Gabon a dezvăluit că starul lui Arsenal nu e singurul în această situație: „Aubameyang, Axel Meye și Mario Lemina abia ce au ieșit din izolare și nu pot fi luați în calcul pentru acest meci. Examinările medicale au scos la iveală leziuni cardiace, iar Federația nu vrea să-și anume vreun risc”.

VIDEO Aubameyang, momente spectaculoase la Arsenal

Citește și: 

Claudio Ranieri, demis de Watford după 3 luni. Italianul are un bilanț dezastruos

Guardiola l-a găsit pe urmașul lui Kun Aguero! Manchester City forțează mutarea în această săptămână

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
toss
toss  •  25 Ianuarie 2022, 08:13

Nici macar expiratii nu mai vor la Barca. La stilul, fara stil, cum joaca, vai mama lor...Xavi va pleca la vara, si va regreta ca a ales sa vina acum la Barca.

brujo
brujo  •  24 Ianuarie 2022, 22:04

Barcelona pare un fel de Dinamo al Spaniei, cauta toti expiratii ... :)))) Auba nu a mai facut un meci cat de cat ok de vreo 2 ani de zile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close