FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA 3-2

Nicolo Napoli s-a certat cu arbitrul după fluierul final, dar a apărut cu alt discurs la interviuri

Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 2. Nicolo Napoli (59 de ani), antrenorul clubului oltean, crede că formația lui ar fi meritat cel puțin un punct. +23   FOTO
Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 2. Nicolo Napoli (59 de ani), antrenorul clubului oltean, crede că formația lui ar fi meritat cel puțin un punct.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 22:22 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 22:56

Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 2. Nicolo Napoli (59 de ani), antrenorul clubului oltean, crede că formația lui ar fi meritat cel puțin un punct. 

Nicolo Napoli și fotbaliștii olteni au protestat după fluierul final al lui Ionuț Coza, considerând că FCU Craiova ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

I-a ieșit lui Hagi » Două goluri de generic marcate de primul transfer al iernii
FARUL - FCU CRAIOVA
I-a ieșit lui Hagi » Două goluri de generic marcate de primul transfer al iernii

Nicolo Napoli, după Farul - FCU Craiova 3-2

„A fost un meci bun din partea fotbaliștilor mei. Am avut ocazii și în prima repriză. Îi felicit, repriza a doua a fost excelentă, am recuperat două goluri, dar ăsta e fotbalul. Cred că era mai corect un egal. Acum am terminat meciul, au câștigat ei. 

Eu am fost chemat, am venit să fac lucrul care îmi place, să fiu antrenor. Încercăm cu toții, cu suporterii, cu băieții, să salvăm clubul de la retrogradare. Cred că avem nevoie de cel puțin un fundaș central și de un atacant. Avem un lot bun, cred eu”, a spus Nicolo Napoli, la Telekom Sport.

Clasamentul Ligii 1, după Farul - FCU Craiova 3-2

Farul își consolidează locul în play-off. Are 35 de puncte, la fel ca CS Universitatea Craiova. Avansul față de Rapid, prima de sub linie, este de 3 lungimi. FCU Craiova rămâne pe poziția a 14-a, cu 19 puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCSB are un AS în mânecă! » Fără el, lupta la titlu era încheiată

EXCLUSIV Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
aurelianionut
aurelianionut  •  25 Ianuarie 2022, 15:44

Ce sa faci cu acest antrenor de avarie care nu a facut absolut nimic in fotbalul nostru?Asta e ca atunci cand iti trebuie lanterna,o aprinzi si ea saraca nu mai are baterii,si cauti prin casa si gasesti unele vechi care mai ajuta la producerea luminii cat sa-ti faci treaba:).Asta si cu Bergodi sunt sugative...sugative de bani.La ei in tara nici dracu nu-i baga-n seama asa ca se reorienteaza.Aici e bine,lumea e cam tampita..tara e saraca iar ei bogati.Si ce fac?Mai nimic,ca-s mosi deja.FCU e ca si picata cu aratarea asta.Asa zisul patron se tot lauda ca vrea performanta si el ce face?Il aduce pe asta:)))Destepti toti in clubul ala.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  25 Ianuarie 2022, 03:23

Pai si dupa ce NN vazut faza penalty-ului, *** ???? Pai simplu...a vazut ca nu a fost ( aaaaaa....ca altii au vazut ca "a fost" si se folosesc de varsta....si trecut....alta discutie) , si a lasat *** ( un junior)....ASTA, ULTIMA *** stie fotbal mult *** . Oamenii sunt rai. DA. INVIDIOSI. DA. 10 ANI. Keep going.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  24 Ianuarie 2022, 22:55

"Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-1" Nu exista nici un articol fără o greșeală în el.Asa fotbal asa presa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează