FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detalii despre negocierile dintre FCSB și Deac: „Zice: «Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi»”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 21:41 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 21:44

După  meciul FCSB - CFR Cluj, scor 3-3, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru mijlocașul ardelenilor, Ciprian Deac.

Patronul roș-albaștrilor s-a declarat impresionat de Deac, pe care l-a comparat cu Florin Tănase, și a dezvăluit că Mihai Stoica, managerul de la FCSB, s-a opus transferului lui Deac la FCSB.

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali: „Niciodată n-am spus că Deac e terminat” + „Săgeți” către patronul lui FCSB
FCSB
Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali: „Niciodată n-am spus că Deac e terminat” + „Săgeți” către patronul lui FCSB

Vasile Miriuță, detalii despre negocierile dintre FCSB și Deac: „Zice: «Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi»”

Vasil Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, și-a adus aminte de momentul în care FCSB a încercat să-l aducă pe Ciprian Deac și de discuția pe care a avut-o cu extrema clujenilor.

Eu eram la CFR atunci când a sunat Gigi să îl ia la Steaua. Și era cât pe-aici, era plecat la București. Am vorbit cu el și zice: «Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi». Am în cap discuția asta cu el și acum, după 4 ani. Și s-a întors după aia.

Eu i-am zis «Băi Cipi, e CFR. Ești acasă. Ești emblemă!» Și s-a întors după aia. Clubul era insolvență atunci. Neluțu Varga a venit și a cumpărat clubul, care a intrat pe un făgaș normal, și Deac a decis să rămână.  Adevărul că e motorul echipei. E pe dreapta, pe stânga, în centru centru, a și centrat. E un fotbalist extraordinar. Și are o vârstă la care alții s-au lăsat”, a spus Miriuță pentru Playsport.

Singurul lucru pe care l-aș dori, nu că aș vrea să se accidenteze, dar să plece undeva Deac. Dacă aș putea să scap de el... El le-a luat toate campionatele, el le-a luat tot. El face tot acolo.  Eu puteam să îl iau cu 5.000 de euro salariu, dar MM mi-a zis că e terminat. I-am reproșat asta tot timpul. L-a luat CFR. A mai fost o șansă, i-am dat atunci 20.000 salariu. Venise la București să semneze, dar i-au făcut cei de la CFR o ofertă mai mare
- Gigi Becali, finanțator FCSB, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

De-a lungul carierei, Deac are 31 de meciuri împotriva celor de la FCSB. A reușit 4 goluri.

VIDEO Ce a spus Anton Petrea, după FCSB - CFR Cluj 3-3: „Trebuie să rămânem concentrați”

Citește și: 

Cristi Balaj, atac la conducerea Federației: „Așa ceva nu am crezut vreodată! Unii din FRF să câștige bani, iar Petrescu să plătească”

FCSB are un AS în mânecă! » Fără el, lupta la titlu era încheiată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vasileroaita
vasileroaita  •  25 Ianuarie 2022, 08:36

Deac a ales sa ramana la CFR pentru binele lui, al echipei si al fotbalului! Daca pleca la FCSB, astazi era pensionar de vreo 4-5 ani!! Sau juca la Sanatatea Cluj...

624094521074140
Bebe Hostiuc  •  25 Ianuarie 2022, 07:17

Cine considera ca un jucator la 31 de ani este terminat este paralel cu acest joc sportiv. Sa ne uitam la echipe de club si la reprezentative de top , castigatoare de trofefe an de an. Italia campioana mondiala cu Dino Zoff( 41 de ani ) portar, etc. Nu sunt impotriva promovarii jucatorilor tineri, dar ea trebuie facuta pe parcurs , pe langa cei cu experienta. Nu poti deveni direct profesor , fara sa ai bacalaureatul. Poate acest lucru este valabil in politica . Si asa avem destul haos( antrenori fara licenta, sa nu spun studii ), chiar si la echipa nationala!

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  25 Ianuarie 2022, 05:40

Incredibil articol, senzationale detalii!!! Wooow, a zburat la Bucuresti!!!! Siperb articolul !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează