INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Cel mai curtat jucător din Serie A, insultat de propriii fani: „Respectul nu se câștigă cu goluri, cocoșat de rahat!”

Dusan Vlahovic// Foto: IMAGO / Gribaudi/ImagePhoto
Dusan Vlahovic// Foto: IMAGO / Gribaudi/ImagePhoto

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 12:13 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 14:04

Ultrașii Fiorentinei l-au atacat dur pe Dusan Vlahovic (21 de ani). Juventus are o înțelegere cu atacantul sârb, contract pe cinci ani și 7 milioane salariu, și a pus pe masa tratativelor 65/67 de milioane plus bonusuri pentru Viola.

Mai mult decât o chestiune de zile, au mai rămas șapte până la închiderea mercato, pare o afacere ce se poate perfecta în următoarele ore. Dusan Vlahovic este tot mai aproape de Juventus și perspectiva i-a înfuriat rău pe ultrașii Fiorentinei. Care l-au atacat cu un banner insultător pe atacantul sârb, atârnat pe un gard din afara stadionului „Artemio Franchi”.

Atenție, imagini dure! Cel puțin 8 morți și peste 50 de răniți la Cupa Africii: „Cădeau unii peste alții”
CUPA AFRICII PE NAȚIUNI
Atenție, imagini dure! Cel puțin 8 morți și peste 50 de răniți la Cupa Africii: „Cădeau unii peste alții”

Pe urmele lui Chiesa

„Respectul nu se câștigă cu goluri, cocoșat de rahat!” este mesajul trimis dinspre galerie, aluzie la porecla celor care joacă la Juventus. Acolo unde a ajuns în vara lui 2020 un alt star viola, Federico Chiesa. 

Rivalitatea, chiar dușmănie dintre cele două cluburi, are rădăcini adânci, printre alte nume ce au trădat semnând cu bianconerii fiind și Roberto Baggio. 

Barcelona vrea să transfere din Premier League » Pe ce atacant a pus ochii Xavi
BARCELONA
Barcelona vrea să transfere din Premier League » Pe ce atacant a pus ochii Xavi

Se face acum?!

Gazzetta dello Sport anunță că înțelegerea între părți nu e deloc departe de a se realiza, inclusiv directorul sportiv Daniele Prade confirmând că orice transfer e posibil, chiar și în luna ianuarie. 

Torinezii oferă o sumă de minimum 60 de milioane, cum scrie Gazzetta dello Sport, mergând până 65-67 de milioane plus bonusuri, la nivelul propunerii existente de la Arsenal. Cotidianul italian dezvăluie și salariul acceptat de golgheterul viola: 7 milioane anual net, contract până în 2027.

Arthur, Ramsey și Bentancur out?

Până la finalizarea tratativelor, rămâne ca Juve să micșoreze fondul de salarii și să compenseze balanța, prin cedarea a cel puțin unul dintr-o listă cu Arthur, Bentancur și Ramsey, doriți în Anglia. 

Rocco Commisso va decide dacă dă curs ofertei sau amâna transferul la vară, riscând să intre în ultimul an de contract al lui Vlahovici și să încaseze o sumă mai mică sau chiar nimic. 

49 de goluri în 108 de meciuriare Dusan Vlahovic, 21 de ani, pentru Fiorentina în toate competițiile. Împarte șefia clasaamentului marcatorilor cu Immobile în actuala Serie A.

VIDEO. Dusan Vlahovic, jucătorul lunii decembrie 2021 în Serie A

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Românul care a condus Malawi la Cupa Africii: „Suntem tratați ca oameni inferiori! L-ați vedea pe Mane spălându-și singur chiloții?”

Incredibil, Comore! » Au jucat cu fundașul stânga în poartă și în inferioritate din minutul 7, rezistând eroic: „E inadmisibil ce ni s-a întâmplat”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 Ianuarie 2022, 19:36
Postat de robertino2 pe 25 Ianuarie 2022, 13:43

Cand a semnat cu Fiorentina era un nimeni. L-as pune sa-si respecte contractul. Daca se accidenta, avea pretentia sa-i plateasca Fiorentina tot contractul.

stii bine ca nu poti sa tii jucatorii cu forta ca nu mai dau randament ! lasa ca nici Fiorentina nu iese deloc pagubita din tranzactia asta

romulus65
romulus65  •  25 Ianuarie 2022, 17:14
Postat de robertino2 pe 25 Ianuarie 2022, 13:43

Cand a semnat cu Fiorentina era un nimeni. L-as pune sa-si respecte contractul. Daca se accidenta, avea pretentia sa-i plateasca Fiorentina tot contractul.

Vlahovic mai are contract cu Fiorentina pana la 30 iunie 2023 si a anuntat ca nu vrea sa-l mai prelungeasca, este dreptului lui. Fiorentina poate sa-l pastreze pana la finalul contractului daca vrea. Totusi Fiorentina, care a platit doua milioane de euro pe jucator, iese cu un profit foarte mare daca se face mutarea. Apropo, salariul lui Vlahovic la Fiorentina este de 800 000 de euro pe an.

magic4ever
magic4ever  •  25 Ianuarie 2022, 17:11
Postat de andrei.steaua pe 25 Ianuarie 2022, 14:55

Vine la Dinamo :)))))) in locul lui Akpala

Momentan negociem cu Haaland si Mbappe:)))) Vlahovic este a treia varianta:)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează