FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

EXCLUSIV GSP.ro l-a contactat pe arbitrul Ionuț Coza, după ce Adrian Mititelu jr. l-a numit „corupt” » Ce spune „centralul”

Ionuț Coza, în centru // foto: Imago Images
Ionuț Coza, în centru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 14:20 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 15:35

Contactat de GSP.ro, arbitrul Ionuț Coza (42 de ani) a refuzat să comenteze acuzațiile de corupție care i-au fost aduse de Adrian Mititelu jr., patronul clubului FCU Craiova, după meciul pierdut de olteni cu Farul, scor 2-3

La Ovidiu, FCU Craiova ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. „Centralul” Ionuț Coza, pe care oltenii l-au acuzat că a greșit împotriva lor și în trecut, nu a sancționat un fault comis de Mihai Aioani în propriul careu. 

După meci, Adrian Mititelu jr. a răbufnit: Vă zic din surse garantate că arbitrul Coza e corupt. Să mă dea în judecată. Dacă va mai fi delegat la Craiova, voi face istorie! Și cu el, și cu observatorul!”

Gazeta Sporturilor l-a contactat pe Ionuț Coza, dar „centralul” a evitat să comunice dacă-l va acționa în instanță pe oficialul de la FCU Craiova. 

Gică Hagi îi acuză pe șefii lui Sepsi: „E pe față, mi-au luat jucătorul! Îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel!” + Cum se apără covăsnenii
FARUL
Gică Hagi îi acuză pe șefii lui Sepsi: „E pe față, mi-au luat jucătorul! Îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel!” + Cum se apără covăsnenii

Ionuț Coza: „În calitate de arbitru, nu pot să fac nicio declarație”

- Bună ziua, domnule Ionuț Coza. De la Gazeta Sporturilor vă sunăm, pentru a vă întreba dacă doriți să comentați acuzațiile făcute de Adrian Mititelu jr, după meciul Farul – FCU Craiova, potrivit cărora sunteți un arbitru corupt. 
- Nu am ce să declar. Avem un departament la Federația Română de Fotbal care vă poate da mai multe detalii. Eu nu am voie să fac declarații. 

- Veți face un demers în instanță? 
- Nu știu să vă spun în momentul de față ce voi face. V-am spus, nu am voie să discut. Regulamentul de Ordine Interioară nu ne dă voie să discutăm despre acest aspect. Chiar dacă este un aspect personal. 

- Ați luat legătura cu vreun avocat? 
- Nu pot să vă spun. Nu știu deocamdată dacă voi face ceva. Nu știu să vă spun. N-au trecut nici 12 ore de la meci. Eu, în calitate de arbitru, nu pot să fac nicio declarație. CCA va înainta aceste declarații ale oficialului clubului către Comisia de Disciplină. Nu depinde de mine. Vă urez o zi bună!

4este nota primită de Ionuț Coza în Gazeta Sporturilor de astăzi, pentru maniera de arbitraj de la Ovidiu

Ce au spus foștii arbitri despre decizia lui Ionuț Coza din Farul - FCU Craiova 

Da, este penalty. Portarul vine cu piciorul drept și pune piciorul pe piciorul adversarului. E diferență mare între a da penalty și a da cartonaș galben pentru simulare. Asta nu însemna că era gol, dar trebuia dat penalty.

- Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport

Este un atac întârziat care generează această cădere. Nu văd ca atacantul să simuleze. Este un penalty clar!

- Constantin Zotta, expertul Telekom Sport în arbitraj

GSP.ro l-a contactat pe arbitrul Ionuț Coza, după ce Adrian Mititelu jr. l-a numit „corupt” » Ce spune „centralul”

Mai multe știri din Liga 1: 

Dinamo a anunțat OFICIAL ultimele două mutări: „Cluburile au ajuns la un acord”

Clasamentul e cu CFR, programul o avantajează pe FCSB » Urmează 8 etape diametral opuse!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
gazistu
gazistu  •  25 Ianuarie 2022, 23:26

Coza i-a mai furat la inca vreo 3 meciuri i n L1 si in B, in 2 meciuri, unul chiar decisiv, cu Petrolul. E clar ca are "pica" pe olteni. El cand plateste pt "greseli" repetate, si culmea, contra aceeiasi echipe????

kuba
kuba  •  25 Ianuarie 2022, 20:47
Postat de george.br pe 25 Ianuarie 2022, 20:32

Poate se indura cineva si scoate huliganul de-aici! Dar repede, pana nu fuge toata lumea...

:)))

george.br
george.br  •  25 Ianuarie 2022, 20:32
Postat de robotucigas pe 25 Ianuarie 2022, 20:26

Ești de căcat! Nu arbitru a greșit ca aveau 3-0, nu arbitrul a jucat pentru voi. Aveți o echipa de căcat, o conducere de căcat și un patron de căcat. Vreți și voi sa fiți de căcat? Dacă mai continuați cred ca o sa fiți. Probabil a fost 11m dar nu va făcea oameni și egalul ala, probabil sa fi văzut omul mai bine fiind personal acolo. Unghiurile televiziuni pot înșela, de aceea ar fi indicat sa tăceți. Nu a ieșit ala cu piciorul rupt sa zici ca a fost rău intenționat. Echipa voastră este de căcat sa aibe aia 3-0, un antrenor care este un fraier și el, sluga familiei mititelu. Tăceți dracu din gură, ca Hagi fură. Bai asta nu fura și înșală pe toți, asta știm cu toți. Dar ce putem face? Întâi fsceti echipa apoi urlați. Rapid în liga a2-a era ciucq bătăi a voastre, a 1-a va da clasă. De ce? Pentru ca și-au lăsat loc de buna jiuq la fotbaliști. De ce nu vin și la Craiova, pai uitam ca mititelu nu-i plătea ultima data? Uitam ca lua bani fin drepturile de televiziune să-și hrănească copii iar jucători nu aveau poate ce sa dea la copiii? Cam aici este diferența. Fiți oameni ***!

Poate se indura cineva si scoate huliganul de-aici! Dar repede, pana nu fuge toata lumea...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează