FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Povestea accidentului fostului jucător de la Farul: „Au «tăbărât» pe mine. Credeau că sunt Adrian Mutu”

BMW-ul lui Adrian Senin, după accident +4   FOTO
BMW-ul lui Adrian Senin, după accident

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 14:03 / Actualizat luni, 02 mai 2022 16:46

Adrian Senin (42 de ani), fost jucător la echipe precum Farul, FC Brașov și Unirea Urziceni, în prezent antrenor secund la Poli Iași, a rememorat accidentul de mașină pe care l-a avut în 2005.

În august 2005, în perioada în care evolua la Farul Constanța, Adrian Senin a fost implicat într-un accident rutier petrecut în orașul dobrogean. Aflat la volanul unui autoturism BMW, Senin s-a ciocnit cu o altă mașină, iar ulterior a lovit un pieton ce aștepta la semafor.

În această dimineață, în direct la GSP Live, Senin a rememorat nefericitul accident.

Povestea incredibilă a unui caz de dopaj în Divizia A: „Am luat urină de la colegul și am adăugat apă, cu acordul agenților antidoping. Am spus adevărul și am luat 6 luni”
DOPAJ
Povestea incredibilă a unui caz de dopaj în Divizia A: „Am luat urină de la colegul și am adăugat apă, cu acordul agenților antidoping. Am spus adevărul și am luat 6 luni”

Povestea accidentului în care a fost implicat Adrian Senin: „Credeau că sunt Adrian Mutu”

„Veneam de la școală, eram în mașină cu George Ușurelu, fusesem la niște examene. Am intrat într-o intersecție. Cel care m-a lovit plecase un pic mai devreme. Eu am trecut pe portocaliu, nu pe roșu, sub nicio formă, dar și cel care m-a lovit plecase mai devreme. 

M-a lovit în partea stângă, iar eu, din ricoșeu, am lovit pe cineva de pe trotuar. Culmea ironiei, cel de pe trotuar era neam cu cel care m-a lovit. Vă dați seama că apoi au «tăbărât» pe mine. N-a avut nicio fractură, a fost accidentat doar muscular. Mi-am făcut datoria, am avut grijă de el până la capăt, la spital și toate cele. Nu eram doar eu de vină. 

După aceea, lucrurile au degenerat. Au început cu niște sume exorbitante, credeau că sunt Adrian Mutu. Cereau 200.000 de dolari, ceva de genul. «Mă confundați cu Adrian Mutu», le-am zis. Vă dați seama, erau bani atunci. 

Ne-am judecat 5 ani. Am avut asigurare, care l-a despăgubit pe el. Mi-au dat 6 luni cu suspendare, și mi-au anulat permisul după cei 5 ani. Până atunci am mers cu dovadă”, a afirmat Senin în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan. 

Citește și: 

Ironia lui CTP, pusă în practică de Moscova! Cum vrea regimul Putin să pedepsească Wimbledon

Derby la Liga 4 între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cri5ti
cri5ti  •  03 Mai 2022, 11:35

să-mi bag picioarele... în Constanța astia au semafoare cu 4 culori... au băgat și portocaliu auzi acolo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează