INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester City a dezvelit statuia lui Sergio Aguero » Sculptura, motiv de glume pentru internauți: „De ce seamănă cu Kroos?!”

Sergio Aguero și statuia sa din fața stadionului „Ettihad”
Sergio Aguero și statuia sa din fața stadionului „Ettihad”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 17:26 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 18:31

Manchester City a dezvelint astăzi în fața stadionului „Ettihad” o statuie cu Sergio Aguero (32 de ani), golgeterul all-time al „cetățenilor”.

La fix 10 ani de când Aguero marca în ultimul minut al meciului cu QPR, aducând titlul lui Manchester City în ultima etapă în fața rivalei United, conducerea clubului i-a făcut un cadou uriaș argentinianului. 

Pe 13 mai 2012, la scorul de 2-2, în minutul 4 al prelungirilor, Aguero a primit o minge de la Balotelli și a marcat golul cu care Manchester City redevenea campioana Angliei, după o pauză de aproape 50 de ani

Aceștia au imortalizat momentul bucuriei din acel moment al atacantului și i-au făcut o statuie, pe care au amplasat-o în fața stadionului. 

La eveniment a fost prezent și Aguero, care a a ținut să le mulțumească șefilor de la Manchester City pentru acest cadou: „Sincer, este un lucru foarte frumos pentru mine. În acei zece ani am reușit să câștig o mulțime de trofee și am putut ajuta clubul să devină unul dintre cele mai importante din lume. 

Sunt foarte recunoscător clubului pentru că a făcut această statuie în semn de recunoaștere a carierei mele de fotbalist la Manchester. Este ceva foarte special. Îmi amintesc că eram foarte tânăr, să mă văd acum zece ani este foarte emoționant”, a declarat argentinianul.

VIDEO cu golul lui Sergio Aguero din Manchester City - QPR 3-2

10 titluria cucerit Sergio Agüero la Manchester City: 4 titluri de campion, o Cupă, 5 Cupe ale Ligii Angliei

Noua statuie a lui Aguero, motiv de glume pentru internauți

Mai mulți internauți s-au ținut de glume cu privire la aspectul statuii, aceștia considerând că arhitectura seamănă mai mult cu Toni Kroos, mijlocașul celor de la Real Madrid, de cât cu Aguero. 

„Ciudat că l-au chemat pe Sergio Aguero să dezvelească statuia lui Toni Kroos”, sau „Ați văzut statuia lui Kroos de lângă Ettihah? Aguero ar trebui să fie gelos pe el la câte a făcut pentru «cetățeni»” sunt doar unele dintre comentariile iscate pe internet.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona, încă o lovitură » Contract în valoare de 200 de milioane de euro
Barcelona
Barcelona, încă o lovitură » Contract în valoare de 200 de milioane de euro
Salah, declarație de forță înaintea finalei Cupei, Chelsea - Liverpool: „Sunt cel mai bun pe poziția mea”
ANGLIA
Salah, declarație de forță înaintea finalei Cupei, Chelsea - Liverpool: „Sunt cel mai bun pe poziția mea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Mai 2022, 08:08
Postat de blackbeauty1 pe 13 Mai 2022, 19:26

city are in ultimi 10 ani 5 campionate.banii chiar pot cumpara orice. oare care este recordul de campionate in 10 ani in premier legaue? p.s.:si in 2022 city o sa fie campioana,de aia am pus 5 din 10,nu mai are cum sa piarda titlu.

nu e exclusiv vorba de bani . Man United a cheltuit mai mult decat City in ultimii 10 ani si nu a castigat mai nimic, in Champons League ori nu prea mai joaca, ori nu conteaza ! Everton a cheltuit mai mult decat Liverpool in ultima dcada si sunt aproapre retrogradati, pe cand rosii castiga Champions League, Premier League , cupe ale Angliei samd. Pana si West Ham a cheltuit mai mult decat Liverpool !

gimiskutze
gimiskutze  •  13 Mai 2022, 19:32

putem face glume si pe seama GSP: "Manchester City a dezvelint astăzi în fața stadionului..." Ce e aia "dezvelint"? :))

titiduru22
titiduru22  •  13 Mai 2022, 19:27
Postat de godot pe 13 Mai 2022, 18:32

S-au prostit englezii, adică s-au lăsat corupți. Cum sa se imagineze ridicarea unei statui cuiva în viață? Hai sa zicem de un Beckenbauer la Bayern, un Cruyff la Ajax sau un Maradona la Napoli, când trăiau, dar unui simplu jucător ca Sergio Aguero... La noi, te aștepți la asa ceva, dar la scorțoșii, protocolarii, traditionalii și serioșii englezi?! Se intorce lumea cu susul în jos.

Cica si Brescia ii ridica una lui Hagi pe motiv de retrogradare :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează