FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste teribilă pentru Oaidă » Și-a pierdut mama: „Ai fost și vei rămâne totul”. În urmă cu 6 ani îi murise tatăl

Răzvan Oaidă și-a pierdut mama
Foto: Imago
Răzvan Oaidă și-a pierdut mama Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 19:09 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 17:29

Răzvan Oaidă (23 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, trece prin clipe dificile după ce mama sa a decedat astăzi.

Diagnosticată cu cancer ovarian în 2017, Ionica Oaidă s-a stins astăzi, 13 mai din viață. Anunțul a fost făcut de Răzvan, care a ținut să-i transmită un ultim mesaj mamei sale pe contul său de instagram. 

„Sunt puține cuvintele sa descriu tot ce ai însemnat pentru noi, dar, dacă ar fi s-o fac, ai fost și vei rămâne totul!”, a scris Răzvan Oaidă.

Mă aflu într-o perioadă dificilă a vieții mele, în luna iulie 2017, în urma unui control medical de rutina și mai apoi în urma unor investigații aprofundate mi s-a stabilit diagnosticul de neoplasm ovarian de grad înalt și, într-o clipă, am simțit ca prioritățile și toate lucrurile din viața mea s-au schimbat.

Am trăit zile, nopți, clipe de coșmar, de întrebări, tristețea punea stăpânire pe mine, ma simțeam neputincioasă și nu aveam puterea de a transmite copilașilor mei siguranța și liniștea sufletească de care aveau nevoie pentru a primi acesta cruntă veste… că mama lor să fie atât de bolnavă, fiind conștientă că stingerea tatălui lor încă era atât de dureroasă, era și este o rană deschisă.

- Ionica Oaidă în 2018, pentru revista Topline

Răzvan Oaidă și-a pierdut și tatăl

Pentru Răzvan, moartea mamei sale este a doua dramă în familie, după ce în 2016 și-a pierdut tatăl. 

„A fost un model pentru mine. Cred că orice copil, într-o oarecare măsură, încearcă să își urmeze părinții, iar faptul că tatăl meu era foarte apreciat ca sportiv îmi dădea și mie imboldul, motivația și dorința necesară de a face același lucru. 

Când tatăl meu a decedat, când simțeam că totul în jurul meu se prăbușește. Fiind plecat din țară, mă simțeam atât de pierdut și durerea era mult prea mare”, spunea Oaidă într-un interviu pentru Ziarul Văii Jiului.

Citește și: 

Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”
FC Voluntari - FCSB
Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”
CCA confirmă GSP.RO » Fostul jucător de la CFR Cluj arbitrează FC Voluntari - FCSB!
FCSB
CCA confirmă GSP.RO » Fostul jucător de la CFR Cluj arbitrează FC Voluntari - FCSB!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
117850672514156
Ungureanu Ionut  •  14 Mai 2022, 09:36

Să-i fie țărâna ușoară...

radugon
radugon  •  13 Mai 2022, 23:13

La 23 de ani să rămâi orfan de ambii părinți - e cumplit, e nedrept, e nespus de trist. Nu e Răzvan cel mai mare jucător de fotbal, dar e un băiat cuminte și bun. Dumnezeu să-i odihnească părinții și să-i dea putere să treacă peste necazuri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează