FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 1-1

E categoric înaintea barajului pentru menținerea în Liga 1: „Dacă se întâmplă asta, Dinamo se va desființa”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 07:25 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 09:56

Dinamo și UTA au remizat, scor 1-1, în etapa #9 din play-out, fiind ultimul meci din acest sezon pentru cele două echipe.

Acum, formația alb-roșie se pregătește pentru barajul de menținere în Liga 1, care se va juca pe 22 și 29 mai cu ocupanta locului 3 din Liga 2, iar Helmut Duckadam crede că Dinamo riscă să se desființeze dacă va retrograda.

Torje, după remiza cu UTA: „Un sezon prost! Eu am greșit la gol azi”
Dinamo - UTA 1-1
Torje, după remiza cu UTA: „Un sezon prost! Eu am greșit la gol azi”

Duckadam: „Dinamo se va desființa dacă retrogradează”

„Practic, barajul va fi decisiv pentru existența acestui club. Dacă va trece de baraj, va supraviețui. Dacă pierde, se va desființa!”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

Și Ionel Dănciulescu, fost jucător și oficial la Dinamo, a vorbit despre ce înseamnă barajul de menținere în Liga 1 pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.

„E o presiune uriașă. A fost și în trecut, acum doi ani, când s-au făcut 16 echipe. Anul trecut, la fel, a fost un început catastrofal. Echipa s-a salvat pe final. 

Dinamo e favorită la bara. Nu ar trebui să aibă probleme cu U Cluj, dar nu știi ce se întâmplă într-o dublă manșă. Poate prinde U Cluj  o zi de grație și câștigă 2-0. Dar, la cum am văzut echipa în ultimele etape, o consider favorită pe Dinamo la baraj”, a precizat fostul atacant.

Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. 

Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme. Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme. 

Nu am vorbit cu nimeni până acum despre bani. Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă. Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic.

- Dusan Uhrin, antrenor Dinamo, la Digi Sport

VIDEO Geani Crețu, declarații după egalul cu UTA: „Am dominat în prima parte, din păcate nu am reușit să marcăm mai mult, dar important e barajul”

Citește și: 

Dinamo a pierdut un jucător important pentru baraj: „S-a accidentat”

Căpitanul lui Dinamo e sigur că alb-roșii vor câștiga barajul: „Suntem pregătiți din toate punctele de vedere” + ironii pentru rivalii de la Steaua: „Întâi să promoveze, apoi să stea de vorbă cu noi”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
120403930569044
Razvan Mihailescu  •  14 Mai 2022, 14:01

U cluj va, *** ca de obicei in fata lui dinamo, nici nu are rost sa ajunga in A cu lotul care l are, astia is fotbalisti romani pusi politic sa mance si gura lor ceva, angajatii lui boc in chiloti de sport Cu 800 de mii de eu vrei da ti cumperi voturi prin echipa.? Ii echipa de B, la matineu merita sa mergi pe stadion ca i frumos, si poti face plaja si bea o tuica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Mai 2022, 10:13

De ce nu discutați de VAR , Licențiere fără stadioane, Licențiere fără bugete , juniori obligați sa își arate neputință în meciurile campionatului Legea Sportului , Legea sponsorizării, Liga de 18 echipe . ..etc și sa ajutati Nationala sa urce din subsolurile în care a ajuns și sa o ajutați sa fie evacuata . Zici ca Nationala României e în subsoluri la Mariupol ...aici sunt probleme importante nu U Cluj sau Dinamo în Liga 1 ! Ce a făcut Contacero anul trecut la Dinamo e ca invadarea Ucrainei și nimeni nu a făcut nimic chiar dacă a fost vorba de Dinamo. Unde a fost presa și comentatorii atunci ? Priveau ca la un Război.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează