FOTBAL  »  LIGA 4  »  DELEGARE

Surpriză totală » Unde arbitrează Kovacs, înainte de finala Conference League

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 09:26 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 13:09

Istvan Kovacs (37 de ani) va arbitra un meci de Liga 4, cu 11 zile înainte de a conduce de la centru finala Conference League, dintre AS Roma și Feyenoord, de pe 25 mai.

Kovacs va arbitra azi meciul dintre Viitorul Vetiș și CSM Victoria Carei, din etapa 4 a play-off-ului Ligii a 4-a, potrivit AJF Satu Mare. Partida se va disputa de la ora 16:00.

Cine e, de fapt, nașu': Becali sau Varga? De ce primește Voluntari ștampila „echipa de casă” a CFR-ului și nu a FCSB-ului
LUPTA LA TITLU
Cine e, de fapt, nașu': Becali sau Varga? De ce primește Voluntari ștampila „echipa de casă” a CFR-ului și nu a FCSB-ului

Istvan Kovacs, delegat la Liga 4

La două zile după ce a condus un meci din campionatul Arabiei Saudite, partida câștigată de Al Taawon cu Al Batin, 1-0, „centralul” din Carei va conduce partida echipei din localitatea natală, cu Viitorul Vetiș. La meciul din Liga a 4-a, Kovacs va fi ajutat de Emanuel Pop și Norbert Sălăgean.

Pentru meciul din Arabia Saudită, baremul cu care Kovacs s-a ales e de 5.000 de euro, de aproape 5 ori mai mare decât suma pentru o partidă arbitrată în Liga 1.

Istvan Kovacs, delegat la finala Conference League

Federația Română de Fotbal a anunțat că centralul român, care a impresionat la turul semifinalei Champions League, Manchester City – Real Madrid, va conduce ultimul act din a treia competiție europeană intercluburi.

Programată pe 25 mai, pe arena Kombëtare din Tirana, Albania, finala Conference League se va disputa între AS Roma (Italia) și Feyenoord (Țările de Jos). Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Sandro Schärer, din Elveția. În camera VAR vor fi nemții Marco Fritz, Christian Dingert și Bastian Dankert.

În acest sezon, Kovacs a condus 10 partide europene și are toate șansele să se numere printre centrali care vor arbitra la Campionatul Mondial din Qatar.

Ioan Igna, despre cum a forțat debutul lui Istvan Kovacs: "Mi-am dat seama că am în față un mare talent!"

Citește și:

E categoric înaintea barajului pentru menținerea în Liga 1: „Dacă se întâmplă asta, Dinamo se va desființa”

Ionuț Badea, atac subtil la Laszlo Balint: „Am făcut o muncă foarte bună, care a rezolvat lucrurile la UTA. Anumite lacune au fost moștenite”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  14 Mai 2022, 16:56

Nu stiu daca e o decizie fericita. Pe "terenurile" de Liga 4 sunt doar gropi si denivelari. Risca o accidentare fara rost, doar pentru afinitatea pentru locul natal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează