FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN

Eric nu i-a iertat pe șefii lui Gaz Metan, după ultimul meci al medieșenilor în Liga 1: „Copiii voștri vă vor căra rușinea!”

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 09:30 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 10:14

Gaz Metan a jucat vineri seară ultimul meci din Liga 1, scor 0-3 în fața Chindiei. Medieșenii au retrogradat și cel mai probabil urmează să se desființeze. Eric de Oliveira (36 de ani), fost fotbalist la Gaz, a avut un mesaj dur la adresa oamenilor care au făcut-o pe echipa sa de suflet să ajungă în situația de față.

Brazilianul care a făcut istorie în tricoul Mediașului, cu 36 de goluri în 147 de meciuri, a postat pe contul său de instagram o poză cu cei doi copii ai săi pe stadionul din Mediaș și un mesaj clar.

„Rămân doar amintirile și toate clipele frumoase. Din păcate, nu-i voi vedea pe copiii mei să îmbrace tricoul clubului meu iubit! Cei care ne-ați distrus, copiii voștri, nepoții și strănepoții vă vor căra rușinea! Dumnezeu să vă ierte! Gazul nu o să moară niciodată… E în inimile noastre!”, a scris Eric pe instagram.

Antrenorul a apărut cu un lacăt în mână: „Mă duc să-l pun la poarta stadionului”

La finalul meciului cu Chindia, Flavius Boroncoi, antrenorul celor de la Gaz Metan, a apărut cu un lacăt în mână și a anunțat dispariția medieșenilor din fotbal.

„Acum, mă duc să pun lacăt la poarta stadionului. Lacătul e cu cifru. Dacă se mai face vreodată vreo echipă, le dau eu cifrul, să deschidă. Deși nu mai cred că se face vreo echipă”, a declarat Boroncoi la Prima Sport.

Eric, golgeterul all-time al străinilor din Liga 1

Eric deține o performanță remarcabilă în Liga 1. E străinul cu cele mai multe goluri marcate pe prima scenă din România. Are 66, cu două peste cele reușite de un alt brazilian, Wesley.

1. Eric66 goluri
2. Wesley64
3. Gnohere58
4. Golubovic55
5. Kapetanos48

Eric în Liga 1:

  • 11 sezoane
  • 222 de meciuri
  • 66 de goluri
  • 48 de pase decisive
  • 4 cluburi bifate: Gaz Metan, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul, FC Voluntari

VIDEO Eric de Oliveira: „Fotbalul din România e ciudat. Nimeni nu-și propune nimic”

Citește alte știri din Liga 1:

E categoric înaintea barajului pentru menținerea în Liga 1: „Dacă se întâmplă asta, Dinamo se va desființa”
DINAMO - UTA 1-1
E categoric înaintea barajului pentru menținerea în Liga 1: „Dacă se întâmplă asta, Dinamo se va desființa”
Cine e, de fapt, nașu': Becali sau Varga? De ce primește Voluntari ștampila „echipa de casă” a CFR-ului și nu a FCSB-ului
LUPTA LA TITLU
Cine e, de fapt, nașu': Becali sau Varga? De ce primește Voluntari ștampila „echipa de casă” a CFR-ului și nu a FCSB-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  18 Mai 2022, 19:38

Vali Iordanescu, Boaru, Nistor, contabila & toata claca de *** de la birouri, asta SI-AU BATUT JOC de club!!! . astia au distrus clubul. astia nu i-au platit, pe fotbalisti, decat tot la 5 luni, atata cat sa nu plece... in timp ce ei erau la zi cu salariile, 14000 lei/ lunar au incasat,toti de la birou!!! pana la urma baietii au aflat ca sunt bani, si s-au saturat sa astepte banii, sa astepte cum sunt mintiti!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  15 Mai 2022, 07:40
Postat de emil1986 pe 14 Mai 2022, 13:19

Nu sunt sefii lui Gaz Metan de vina pentru ceea ce s-a intamplat la echipa. Securistii care sunt in tot si-n toate le-au dat orin acelor sefi sa nu-i mai plateasca pe jucatori pentru a se ajunge la situatia de fata. dinamo trebuia sa scape de retrogradare si se pare ca scapa.

Îți mulțumim pentru ca ne-ai spus adevarul, atotcunoscatorule! Cu siguranța ne poți spune și numerele la loto de săptămâna viitoare.

papora
papora  •  14 Mai 2022, 13:28

vezi de "favelele" tale...burgeristule..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează