INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Romelu Lukaku își atacă propriul impresar: „Nu voi lăsa niciodată pe nimeni să vorbească în numele meu” » Ce l-a deranjat pe atacantul lui Chelsea

Romelu Lukaku
Foto: Imago
Romelu Lukaku Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 14:07 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 15:23

Romelu Lukaku (28 de ani), atacantul celor de la Chelsea, a ținut să-i transmită un mesaj ferm agentului său, nemulțumit de declarațiile acestuia despre viitorul starului belgian.

Adus în vara lui 2021 de Chelsea, de la Inter, pentru 112 milioane de euro, belgianul nu s-a acomodat sub comanda lui Thomas Tuchel, chiar Lukaku mărturisind în iarnă că ar dori o revenire la Milano.

Recent, impresarul său, Federico Pastorello, a vorbit despre viitorul lui Lukaku.

„Din cauza costului transferului, nimeni nu se putea aștepta la o astfel de situație. Nu discut despre opțiunile tactice, dar este clar că există o problemă. 

Chelsea este în negocieri de vânzare, nu-i cunoaștem pe noii proprietari, cu atât mai puțin dacă putem deschide discuții cu Inter sau Milan. Trebuie să așteptăm”, a fost mesajul lui Pastorello, potrivit Marca.

Romelu Lukaku: „Nu voi lăsa niciodată pe nimeni să vorbească în numele meu”

Belgianul a postat un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare în care se dezice de spusele impresarului.

Nu voi lăsa niciodată pe nimeni să vorbească în numele meu. Am ținut gura închisă și m-am concentrat să ajut echipa să termine sezonul în cel mai bun mod posibil. Dacă cineva încearcă să spună ceva despre mine și despre club, nu este în numele meu”, a reacționat Lukaku.

Romelu Lukaku, sezon slab la Chelsea

Revenit în vara trecută în Premier League, Lukaku a dezamăgit în tricoul lui Chelsea. A fost departe de randamentul pe care l-a avut când juca la Inter, acolo unde i-a ajutat pe „nerrazzuri” să câștige Serie A.

Acesta și-a pierdut locul de titluar în echipa lui Thomas Tuchel, mai ales după scandalul din iarnă cu antrenorul german, după ce belgianul a decalart că regretă transferul la londonezi. 

15 goluriîn 42 de meciuri în toate competițiile are Lukaku în acest sezon pentru Chelsea

Citește alte știri din fotbalul internațional

Fost campion al Angliei, avertisment pentru tinerii cu salarii uriașe: „Am cumpărat un Ferrari, o casă de 3 milioane de lire sterline. Am zis că o să ajung fără bani”
ANGLIA
Fost campion al Angliei, avertisment pentru tinerii cu salarii uriașe: „Am cumpărat un Ferrari, o casă de 3 milioane de lire sterline. Am zis că o să ajung fără bani”
Bayern, dispusă să negocieze pentru transferul lui Lewandowski » Ce sumă i-a cerut Barcelonei
BARCELONA
Bayern, dispusă să negocieze pentru transferul lui Lewandowski » Ce sumă i-a cerut Barcelonei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează