INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lewandowski a ajuns la golul #50 în acest sezon, apoi a anunțat că pleacă de la Bayern: „Nu semnez alt contract!”

Robert Lewandowski // foto: Guliver/gettyimages
Robert Lewandowski // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 21:15 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 22:31

Robert Lewandowski (33 de ani) a înscris astăzi al 50-lea său gol din acest sezon, în Wolfsburg - Bayern 2-2, meci din ultima etapă a campionatului german. La final, a anunțat că nu va semna prelungirea contractului cu echipa bavareză. Actuala înțelegere va expira în vara lui 2023.

Robert Lewandowski a încheiat, astăzi, un alt sezon de excepție. Atacantul polonez a marcat în deplasarea de la Wolfsburg, final 2-2, și a ajuns la un total de 50 de reușite în această stagiune. Cu 35 dintre acestea în Bundesliga, a fost golgheterul campionatului.

La finalul partidei, a anunțat că nu va semna prelungirea contractului cu Bayern. Bavarezii doresc să-l țină la club și mai departe de sezonul 2022/2023, dar acest lucru nu se va întâmpla. Lewandowski ar putea pleca chiar din vara acestui an, în cazul în care Bayern va primi o ofertă satisfăcătoare și va găsi un înlocuitor pe măsură.

Robert Lewandowski a anunțat că pleacă de la Bayern Munchen: „Nu semnez prelungirea”

„Pot confirma că am vorbit cu Hasan (n.r. - Salihamidzic, directorul sportiv) și l-am informat că am luat o decizie. Nu voi semna prelungirea contractului cu Bayern. Ambele părți trebuie să se gândească la viitor, ar fi cel mai bine dacă am găsi soluția potrivită pentru ambele părți. 

I-am spus că dacă va veni o ofertă, ar trebui să o luăm în considerare. Ambele părți trebuie să se gândească la viitor, asta e tot ce pot spune”, a transmis Lewandowski, citat de Goal.

Anterior, Salihamidzic declarase că Bayern vrea îl continuare să-l păstreze pe Lewandowski la echipă.

Barcelona, viitoarea echipă a lui Robert Lewandowski?

Robert Lewandowski a semnat cu Bayern Munchen în vara lui 2014, din postura de jucător liber de contract. Polonezul se poate lăuda cu 344 de goluri în 374 de meciuri la Bayern. Plus 19 trofee, printre care o Ligă a Campionilor, în 2020.

Cea mai probabilă destinație pentru Lewandowski este FC Barcelona. Oficialii clubului blaugrana au demarat deja discuțiile cu impresarul lui Lewandowski, Pini Zahavi.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Romelu Lukaku își atacă propriul impresar: „Nu voi lăsa niciodată pe nimeni să vorbească în numele meu” » Ce l-a deranjat pe atacantul lui Chelsea

Ce pierdere! Salah a ieșit accidentat în finala Cupei Angliei, cu doar 14 zile înainte de ultimul act din Champions League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close