FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Ilie Dumitrescu a găsit vinovatul la primul gol înscris de FC Voluntari: „În niciun moment nu încearcă să strângă!”

Nemec a finalizat de lângă Ovidiu Popescu // foto: captură DigiSport +32   FOTO
Nemec a finalizat de lângă Ovidiu Popescu // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 22:16 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 23:13

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fost fotbalist, în prezent analist, consideră că Ovidiu Popescu (28) are o parte importantă de vină la primul gol înscris de FC Voluntari, în finalul primei reprize a meciului cu FCSB.

FCSB a deschis scorul în minutul 44 al meciului cu FC Voluntari, prin Andrei Cordea, dar s-a văzut egalată doar 3 minute mai târziu, la una dintre ultimele faze ale primei părți.

Adam Nemec a introdus mingea în plasă din interiorul careului mic, la capătul unei centrări a lui Ion Gheorghe care a depășit ambii stoperi ai oaspeților, Andrei Miron și Iulian Cristea.

Inspirat, Nemec a intrat în „gura” porții, cu fundașul stânga Ovidiu Popescu și mijlocașul Florin Tănase urmărindu-l apatic.

Așa se pierde un titlu! FCSB, egalată de FC Voluntari după un gol din ofsaid. Duminică, CFR poate deveni campioană
FC Voluntari - FCSB 2-2
Așa se pierde un titlu! FCSB, egalată de FC Voluntari după un gol din ofsaid. Duminică, CFR poate deveni campioană

Ilie Dumitrescu a găsit vinovatul pentru golul lui Adam Nemec din FC Voluntari - FCSB

Ilie Dumitrescu consideră că fundașul stânga poartă o mare parte din vina pentru acel gol. Ovidiu Popescu, mijlocaș defensiv la origine, nu a avut instinctul de a intercepta centrarea.

„Efortul lui Tănase este unul extrem de important. Ovidiu Popescu nu strânge. În niciun moment nu încearcă să strângă! Ca fundaș lateral, într-o fază ca asta trebuie să strângi, în momentul în care atacantul vine prin fața ta, iar fundașul central îi vine prin spate”, a explicat Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Doi titulari s-au „rupt” în prima repriză din FC Voluntari - FCSB!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gido
gido  •  14 Mai 2022, 23:25

sunt oameni care nu se sterg la gura dupa ce mananca branza ... si vorbesc doar de vinovatii de la golurile voluntarilor ... uita de vinovatii de la golurile fcsb...

226628904800238
Reflector Sv  •  14 Mai 2022, 23:15

Ghiolbanul de la fcsb a fost cam zgarcit , sfatuit prost , a plusat la cine nu trebuie si nu la toti actorii cacealamalei .... Felicitari LIVIU CIUBOTARIU PENTRU CA A FOST DEMN CA INTODEAUANA SI LA JUCATORII SAI CARE AU LUPTAT IN TEREN !!!!! Alogenul mercenar comentator la digi Naum se strofoaca , urla plange ca a pierdut " finantatorul" lor de la fcsb , , asta NU ESTE PROFESIONALISM SI DEONTOLOGIE PROFESIONALA ........ I. Dumitrescu plange si el "saracul" ***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3392153440798126
Gelu Suliteanu  •  14 Mai 2022, 23:09

O seara neagra pentru cei doi papagali, pardon, comentatori Emil Fcsbscu si Costi Cotroceneanu, care si-au dat sufletul, pardon, comentariile pentru FCSBecalescu in speranta ca or sa *** titlul de la diavolul de CFR. Of, of, of !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează