FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Ciobotariu a pierdut doi titulari pentru finala Cupei, dar nu regretă că i-a băgat cu FCSB: „Risc asumat. Reproșuri? Noi așa am jucat mereu”

Liviu Ciobotariu // foto: GSP +32   FOTO
Liviu Ciobotariu // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 23:27 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 00:34

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, s-a declarat „trist” după remiza cu FCSB, scor 2-2. Ilfovenii au pierdut doi jucători, pe Gabriel Tamaș și Ulrich Meleke, ambii accidentați, în condițiile în care peste 5 zile urmează finala Cupei României, cu Sepsi OSK.

„Trebuie să mă gândesc la următorul meci. Sunt trist că am pierdut doi jucători titulari, pe Gabi Tamaș și Mele, dar se putea întâmpla oricând, și la antrenamente. Din păcate, s-a întâmplat acum, la meci.

Este un risc pe care l-am asumat, puteam primi și cartonașe roșii, să se accidenteze și alți jucători. Asta este. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, efortul depus. Am reușit să scoatem un rezultat pozitiv”, a comentat Ciobotariu, pentru Orange Sport.

Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”
FC Voluntari - FCSB 2-2
Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”

Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - FCSB: „Ne-am dorit să scoatem un rezultat pozitiv”

„Cred că am fost inspirat la schimbări, jucătorii introduși au schimbat jocul. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut în continuare. Îmi felicit jucătorii, au avut o atitudine bună astăzi. Am pierdut doi jucători, dar mi-am asumat acest lucru. Și intrarea lui Cosmin Achim a fost foarte bună, am fost foarte mulțumit de randamentul lui. Este o soluție pentru finala cu Sepsi. 

Poate așa a fost să fie, nu știu. Mi-am asumat riscul și nu regret nimic. Ne-am dorit să scoatem un rezultat pozitiv, iată că l-am obținut.

Mai sunt 5 zile până la joc, avem timp de refacere. Problema se punea dacă jucam la 3 zile, atunci nu aș fi riscat. Așa, în 5 zile, am timp să pregătesc jocul de Cupă, iar jucătorii să se refacă din punct de vedere fizic”, a adăugat Ciobotariu. 

Ciobotariu, iritat de speculațiile care au înconjurat meciul: „Noi am jucat așa tot timpul!”

Ulterior, Ciobotariu a răbufnit la adresa speculațiilor că Voluntari ar fi jucat cu o motivație suplimentară pentru a o încurca pe FCSB în drumul spre titlu: 

„Reproșuri vizavi de noi? De ce? Voluntari așa a jucat tot timpul. Suntem o echipă care a obținut de fiecare dată puncte cu atitudine, determinare și pe o organizare bună, contraatac, faze fixe. În afară de meciul pierdut cu FCSB în play-off la o diferență de 4 goluri, când ne-au măcelărit, am făcut jocuri bune în play-off. 

Am bătut Universitatea Craiova și Farul acasă, am făcut jocuri bune cu CFR, chiar dacă am pierdut. Am jucat de la egal la egal. Noi așa am jucat tot timpul, nu știu de ce s-au făcut anumite speculații. Mă rog, fiecare poate vorbi ce vrea”.

V-am spus că nu mă interesează cine câștigă titlul. Ce treabă am eu în afacere asta? Lucrez pentru Voluntari, trebuie să-mi fac treaba cât mai bine. Nu am nicio treabă, nicio problemă. 

Sunt două echipe foarte bune. Este posibil, de ce nu? (n.r. - ca CSU Craiova să o încurce pe CFR Cluj) Va fi un joc deschis, cred că spectaculos. Cine e mai bun și merită să câștige campionatul, să o facă. Va fi o presiune pe CFR, la fel pe Craiova. 

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

VIDEO » Mihai Popa, declarații după egalul cu FCSB

VIDEO » Igor Armaș: „Am demonstrat tuturor că merităm locul de play-off”

Mai multe știri despre FC Voluntari - FCSB:

Florin Tănase, despre finalul din FC Voluntari - FCSB: „N-aveam voie să facem așa ceva! Nu mă uit la Craiova - CFR”
FC Voluntari - FCSB 2-2
Florin Tănase, despre finalul din FC Voluntari - FCSB: „N-aveam voie să facem așa ceva! Nu mă uit la Craiova - CFR”
MM Stoica face acuzații grave după remiza cu Voluntari: „Viciere de rezultat și de  titlu!” + „Au curaj să meargă la poligraf?”
FC VOLUNTARI - FCSB 2-2
MM Stoica face acuzații grave după remiza cu Voluntari: „Viciere de rezultat și de titlu!” + „Au curaj să meargă la poligraf?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  15 Mai 2022, 21:41

Bravo CIOBI! Ai demonstrat ca ai coloana vertebrala in fata unui penibil care asteapta tot timpul ca altii sa-i rezolve problemele in loc sa-si organizeze si sa-si conduca temeinic ***. Nici macar nu l-a lasat pe bietul de petrea sa-si *** S-a bagat tot timpul ca un ciobanesc de ala zabauc si si-s zburatatcit *** cand in stanga, cand in dreapta, cand nainte cand napoi de s-au turmentat*** reusisera sa-l stranga in ultimele luni. Tot din cauza asta a tampeniilor si handacurilor unui purtator de mitos fara nici un pic de creier (a declarat odata si in direct ca asa stau lucrurile) *** pana cand s-au trezit dar mult prea tarziu. Nu mai are importanta acum. Important e ca tua ai dovedit demnitate si nu cum isi doreste el ciobandante ca intotdeauna lucrurile sa stea stramb si sa le arnjeze el dupa bunul plac. Si mai zice ca el crede in Dumnezeu si in dreptatea acestuia. Dupa fapte insa e un fariseu notoriu. Asa ca sa va ajute cel de sus sa luati si cupa si sa inchei frumos si cu capul sus munca ta la Voluntari!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur_gr
laur_gr  •  15 Mai 2022, 15:10

Ciubotaru regreta mai mult ca nu a luat titlul cu ASA Tg Mures, decat sa vrea sa ia cupa anul asta. Cu prime si ambitii cu tot, nu puteau fi mai motivati Voluntari decat FCSB. Daca FCSB nu au castigat inseamna ca nu sunt suficient de buni. Cum vor sa ia titlul daca nu bat Voluntari? Cu tot cu ofside-ul, trebuia sa bata cu peste 1 gol diferenta.

befree
befree  •  15 Mai 2022, 10:49
Postat de sile007 pe 15 Mai 2022, 01:27

Tov. dinamovist ciubotariu...asa ati jucat si cu cefură???

Tot asa au jucat si au pierdut greu, in minutul 85 au primit gol, parca

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close