FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo povestește prin ce a trecut când s-a operat după o accidentare gravă: „Nu era nimeni în spital. Am zis «Gata! Nu mă mai trezesc»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 08:33 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 09:47

Mijlocașul albanez Elis Bakaj (34 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre cel mai greu moment din carieră, când a fost nevoit să se opereze în Belarus.

Trecut pe la Dinamo, între ianuarie 2011 și februarie 2012, Bakaj a jucat în Belarus timp de 4 ani, din martie 2018 până în ianuarie 2022, trecând pe la Shakhter Soligorsk, Dynamo Brest și Rukh.

„Suma plătită de Dinamo pe mine a fost mai mare decât ce a apărut” » Afirmații surprinzătoare în direct la GSP Live
DINAMO
„Suma plătită de Dinamo pe mine a fost mai mare decât ce a apărut” » Afirmații surprinzătoare în direct la GSP Live

VIDEO Elis Bakaj, despre cel mai greu moment din carieră: „Am riscat și m-am operat în Belarus. Colegii îmi spuneau că nu voi mai juca fotbal”

Albanezul a lipsit de pe teren între aprilie și septembrie 2020, după ce a suferit o operație în Belarus, ca urmare a unei accidentări grave. Acesta dezvăluit experiența unei operații în timpul pandemiei de COVID-19.

„Cel mai greu moment din viața mea a fost când m-am operat. Eram la Dynamo Brest. Am jucat 3 meciuri și după primul meci m-am accidentat la ligamentele încrucișate. Am stat 7-8 luni.

Problema a fost că m-am accidentat în timpul pandemiei. Am sunat în Italia, am sunat în Germania, la Moscova sau în Austria și nu puteam să plec. Eu așteptam, dar cine știa cât ținea pandemia. Nu putea nimeni să plece din țară.

Am decis să mă operez în Belarus. Prietenii îmi spuneau «Nu te opera că nu o să mai joci fotbal niciodată. Nu sunt doctorii buni». Am riscat și m-am operat. Totul a fost perfect.

Dar știi cum era spitalul? Când am intrat în sala de operație am zis «Gata, nu mă mai trezesc. Aici rămân». Era un spital vechi, eu eram singur. Nu știam bine rusă, ei nu vorbeau în engleză. Nici doctorul echipei nu a putut intra. Am stat o săptămână în spital. Operația a fost reușită. Nu am avut dureri și am putut să joc”, a spus Bakaj la GSP Live. 

Citește și: 

A fost aleasă viitoarea siglă a lui Dinamo! Final în procesul de vot

Ce făcea Steliano Filip în timpul meciului Dinamo - UTA » De ce nu l-a folosit Uhrin + Verdict dur pentru Ivanovski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează