FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

VIDEO Jucătorii de la FCSB, înaintea meciului care poate decide campioana: „Craiova nu va face asta”

Articol de , - Publicat duminica, 15 mai 2022 08:50 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 10:23

Andrei Cordea a vorbit după FC Voluntari – FCSB 2-2, despre lupta la titlu și meciul CFR Cluj – CS Universitatea Craiova.

  • Dacă CFR Cluj va câștiga azi meciul cu Universitatea Craiova (21:30), atunci ardelenii devin matematic campioni înainte de ultima rundă a play-off-ului!

Mijlocașul roș-albaștrilor e sigur că trupa lui Laurențiu Reghecampf își va apăra corect șansele în meciul cu CFR Cluj, așa cum a făcut-o și FC Voluntari, și speră ca CFR Cluj să nu câștige în această seară, astfel încât titlul să se decidă în ultima etapă.

VIDEO Andrei Cordea, declarații după egalul cu Voluntari: „Se spunea că se vor da la o parte. Nu a fost așa, nici Craiova nu va face asta”

„Am ratat foarte multe ocazii, ne-am dorit victoria. Dar din păcate acea fază a decis meciul. Am văzut din teren că a fost ofsaid. Am strigat, dar degeaba. Din păcate, acea fază putea decide campionatul. Dacă ridica fanionul, ieșeam victorioși. Și meritam. Am muncit un an întreg și luăm un gol așa cum l-am luat. Nu meritam. 

Suntem dezamăgiți, dar fanii ne-au zis că pentru ei suntem campioni. Suntem supărați, dar trebuie să ridicăm capul și să avem încredere în noi.

Eu am speranță. Se spunea că FC Voluntari se va da la o parte, că jucăm la noi acasă și se va da la o parte. Cu siguranță nici Craiova nu va face asta. Dumnezeu e alături de noi și cred că și duminică va fi. Sperăm ca cei de la Craiova să obțină punct sau puncte și să jucăm cu titlul pe masa la Buzău”, a spus Andrei Cordea la finalul partidei de pe Arena Națională.

Miza partidei și-a pus amprenta asupra evoluției echipei, dar asta este situația. N-am gestionat bine finalul acesta de meci, mai erau cinci minute, n-am reușit să închidem jocul, ne-am retras cam mult. Le-am atras atenția să nu-i lăsăm să joace pe minge lungă, așa cum s-a întâmplat la golul doi.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

Citește și: 

Becali spune stop! Măsura categorică pe care o va pune în aplicare dacă FCSB pierde campionatul

Schimbarea lui Petrea, criticată de Becali: „Fără el nu putem ține mingea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
laur_gr
laur_gr  •  15 Mai 2022, 14:39

Craiova nu se va da la o parte. Asta nu inseamna ca CFR nu o poate bate.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  15 Mai 2022, 13:17

Cfr campioana. Hai Stiinta, *** fcsb!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  15 Mai 2022, 12:05
Postat de robotucigas pe 15 Mai 2022, 12:00

Și apropo Cordea, probabil Becali a fost zgârcit. Dată trecută ce ați făcut cu Voluntari a fost ciudat cum se întreceau în erori. Acuma probabil ați crezut ca sunt slabi și ați uitat sa dați prima cuvenită cum se face în România. Cred ca te înșeli cu Craiova. Craiova trebuie să-și urmărească interesele. A venit rândul lor sa joace cu tineretul cum ați făcut voi. Dacă Reghe nu bagă copii cu CFR eu ca suporter al Craiovei nu îmi mai trebuie echipa asta. Nu este Craiova pe care o iubim! CFR trebuie sa câștige campionatul, ea avea 12 sau 15 puncte peste voi. Haideți sa nu fim nesimțiți și sa recunoaștem, sunt mai buni ca toți. A-ți bătut CFR cu o șansă și mare noroc. Craiova a bătut la fel, asta înseamnă că CFR Cluj trebuie sa ne reprezinte în Europa. Nu voi! Nu vrem sa ne facem de ras ca luați bătaie de la echipe albaneze și din tari de care îmi nici nu au auzit de ele. Și atât puteți voi, ca și cei de la Craiova, sunteți umpluturi. Înafară de 2-3 jucători nu sunteți pregătiți sa jucați la un mare. Sunteți de liga a 2-a, și asta este crudul adevăr. Lăudăm jucători precum Ravi Popescu, Bairam și alți care nu sunt jucători încă. Ii forțăm dsr în același timp io stricam crezaca ei sunt peste. Defapt acești jucători sunt mediocri, iar ceilalți sunt foarte proști la fotbal. Dar ce așteptăm de la fotbal când în România vorbim de copii foștilor fotbaliști. Fotbalul se joaca din placere și de foame, nu obligat.

Parca oltenii tai au luat bataie recent de la albanezi....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează