FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Valeriu Iftime nu are dubii în privința deciziei privind posibilul baraj Botoșani - Rapid: „Nu e așa complicat” + critică o rivală: „Echipă de tot râsul”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, nu are nimic împotriva unui meci de baraj preliminar împotriva Rapidului. +6   FOTO
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, nu are nimic împotriva unui meci de baraj preliminar împotriva Rapidului.

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 23:19 / Actualizat luni, 16 mai 2022 23:45

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, nu are nimic împotriva unui meci preliminar de baraj împotriva Rapidului. 

  • Sepsi a încheiat pe primul loc în play-out, iar FC Botoșani pe locul secund. Rapid e la mâna lui Sepsi (dacă echipa din Sfântu Gheorghe va câștiga Cupa României), și a Federației. Toate calculele AICI!
  • Finala Cupei României dintre Sepsi OSK și FC Voluntari va avea loc pe 19 mai, pe noul stadion „Rapid-Giulești”;
  • Meciurile de baraj pentru Conference League se vor disputa pe 22 mai (semifinala dintre primele două locuri din play-out) și pe 29 mai (finala dintre Craiova și câștigătoarea semifinalei).

Valeriu Iftime nu ar considera greșită decizia Federației de a program un meci de baraj între FC Botoșani și Rapid, ocupantele locurilor 2 și 3 în play-out, în eventualitatea în care Sepsi va cuceri Cupa României. 

Analiza erorilor de arbitraj are o concluzie surprinzătoare: dacă am fi avut VAR, CFR n-ar fi fost campioană!
ARBITRAJ
Analiza erorilor de arbitraj are o concluzie surprinzătoare: dacă am fi avut VAR, CFR n-ar fi fost campioană!

Valeriu Iftime, pregătit pentru FC Botoșani - Rapid

„Din câte știu eu, dar nu sunt foarte informat, cred că noi vom juca baraj cu Rapid, acasă la noi. Nu știu dacă e așa complicat. E o situație nemaiîntâlnită, nu cred că ar trebui să dea așa mare bătaie de cap. Dar, așa cum jucăm noi în România, cu sistemul ăsta, nu există regulamente care să acopere totul. 

Eu aș vrea ca Sepsi să ia Cupa, să avem un meci frumos la Botoșani. Eu așa cred, că vom avea meciul cu Rapid. Azi am văzut o echipă extraordinară a Mioveniului, cu Rapid, și una de tot râsul a Craiovei, care a venit cu rezervele la meciul cu Sepsi”, a spus Valeriu Iftime, la Orange Sport. 

Barajul pentru Conference League, sub semnul întrebării

O hibă regulamentară pune sub semnul întrebării desfășurarea primei faze a barajului pentru Conference League, meciul dintre ocupantele primelor două poziții din play-out. Sepsi a încheiat pe primul loc, dar clubul covăsnean este calificat și în finala Cupei României.

Dacă va câștiga ultimul act cu FC Voluntari, de joi, 19 mai, va merge automat în preliminariile Conference League și va ieși din calculele barajului cu FC Botoșani. Regulamentul nu a prevăzut acest scenariu.

În primă fază a fost vehiculată varianta că FRF o va trimite pe FC Botoșani (locul 2 în play-out) direct în finala barajului cu CS Universitatea Craiova, dacă Sepsi ia Cupa. Acum, și scenariul unui baraj preliminar FC Botoșani - Rapid (ocupanta locului 3 în play-out) este pe masă.

Dacă Sepsi pierde Cupa, lucrurile sunt clare: barajul preliminar va fi Sepsi - FC Botoșani!

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Becali s-a decis ce antrenor vrea în sezonul următor, după ratarea titlului! Așteaptă un răspuns până duminică

LIMBAJ LICENȚIOS Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB » Cum a arătat petrecerea de titlu a „feroviarilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
legio.sud
legio.sud  •  17 Mai 2022, 19:41
Postat de george.br pe 17 Mai 2022, 01:01

Ce-au a face amenzile cu modul jalnic in care ti-au aratat protejatii?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  17 Mai 2022, 19:39

Pt . mititeii iritați mi-ar plăcea sa piardă finala Sepși și sa jucam cu ei din nou baraj .

legio.sud
legio.sud  •  17 Mai 2022, 19:38
Postat de george.br pe 17 Mai 2022, 01:07

Ca de obicei, te faci de ras trancanind aiurea-n tramvai. Craiova a inceput azi cu 4 rezerve, iar Sepsi, echipa aia care v-a curentat pe unde v-a prins, a avut in primul 11 majoritatea titularilor.

Baa ești rău pe contrasens ori nu știi românește mai uitate odată la echipe sa vezi ca Sepși a avut șapte rezerve ( incluzând portarul ) la mititelu nu mă pronunța ca ai lui sunt mai slabi ca rezervele Mioveniului și faza curentatului nu ne-a curentat pe noi ci le-au dat viol mititeilor care se visează “ Craiova Original “ baa rasilor tăceți , cât de nesimțiți sa deschideți gura după acest viol !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează