FOTBAL  »  Superliga  »  DREAM TEAM

Panduru a ales cel mai bun „11” al sezonului din Liga 1: „Mi-a fost greu să-i găsesc. Pe unii nici nu-i știu oamenii”

Basarab Panduru (51 de ani) a ales cel mai bun „11” al sezonului din Liga 1, cu o rundă înainte de finalul play-off-ului câștigat pentru al 5-lea sezon consecutiv de CFR Cluj.
Basarab Panduru (51 de ani) a ales cel mai bun „11” al sezonului din Liga 1, cu o rundă înainte de finalul play-off-ului câștigat pentru al 5-lea sezon consecutiv de CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 17:30 / Actualizat joi, 19 mai 2022 19:15

Basarab Panduru (51 de ani) a alcătuit cel mai bun „11” al sezonului din Liga 1, cu o rundă înainte de finalul play-off-ului câștigat pentru al 5-lea an consecutiv de CFR Cluj.

În emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport, Panduru a ales 3 fotbaliști de la CFR Cluj, câte doi de la FC Voluntari, Rapid și FCSB, plus câte un jucător de la CS Universitatea Craiova și UTA.

„Poate e cea mai săracă echipă din ultimii ani. Ne-a fost foarte greu să găsim jucătorii. Pe câțiva nu cred că-i recunosc oamenii, trebuie să fii prea conectat la fotbal să-i cunoşti pe toți”, a spus Panduru.

Dream team-ul Ligii 1 în varianta lui Panduru:

  • Portar / Mihai Popa (21 de ani): „Am impresia că a ajutat echipa. Şi datorită lui Voluntari e în finala Cupei României. După părerea mea, e numărul 1. Se aude și de varianta CFR pentru el, ar fi un pas corect”
     
  • Fundaș dreapta / Ricardinho (28): „Bine, el a jucat mai mult în 3-5-2, dar a jucat bine. Mi-a plăcut”
  • Fundaș central 1 / Andrei Burcă (29): „Îl aleg pe el, dar am mai spus-o... are nevoie de încă un jucător bun lângă el ca să dea randament maxim”
  • Fundaș central 2 / Cristian Săpunaru (38): „Nu ştiu dacă e cel mai bun, dar sunt mai multe lucruri care-mi plac la el, agresivitate, are calități”
  • Fundaș stânga / Junior Morais (35):Nu prea treci de el. Nu mai e ăla pe care-l ştiam înainte, însă a fost bun la Rapid”
     
  • Mijlocaș defensiv / Nana Boateng (28): „Singurul care poate juca singur în fața apărării de la echipele bune din Liga 1 e Boateng, ceilalţi parcă eu nevoie de cineva lângă. A dat şi două goluri foarte importante, cu Voluntari, cu Craiova".
  • Inter 1 / Darius Olaru (24): „Nu trebuie să lipsească de aici”
  • Inter 2 / Florin Tănase (27): „Nu poate lipsi, a dat 44 de goluri în doi ani. Sunt multe goluri pentru campionatul nostru”
     
  • Extremă dreapta / David Miculescu (21): „E un jucător cu opt goluri, multe, un jucător de perspectivă”
  • Atacant central / Gabriel Debeljuh (25): „Dacă Debeljuh pleacă de acum de la noi în Italia, în ce ligă se opreşte? Merge în Serie A, B? Mai degrabă în Serie C. Titularul de la CFR, dacă pleacă, acolo se duce. Dar îl păstrăm în România, că pentru Liga 1 e bun"
  • Extremă stânga / Andrei Ivan (25): „A făcut un sezon bun, cu cele mai multe goluri pentru el. Îl aleg pe el, a marcat cele mai multe goluri dintre jucătorii de pe acea poziție”
Panduru a ales cel mai bun „11” al sezonului din Liga 1: „Mi-a fost greu să-i găsesc. Pe unii nici nu-i știu oamenii”

Echipa sezonului 2021-2022 (4-3-3), în varianta lui Panduru: 

Mihai Popa (FC Voluntari) - Ricardinho (FC Voluntari), Andrei Burcă (CFR Cluj), Cristian Săpunaru (Rapid), Junior Morais (Rapid Bucureşti) - Darius Olaru (FCSB), Nana Boateng (CFR Cluj), Florin Tănase (FCSB) - David Miculescu (UTA Arad), Gabriel Debeljuh (CFR Cluj), Andrei Ivan (Universitatea Craiova)

Mai multe știri de actualitate:

Constantin Budescu, tot mai aproape să semneze » Cu ce echipă negociază azi: „Nu accept să se împotrivească nimeni! Va veni pe răspunderea mea”

Interes uriaș pentru U Cluj - Dinamo! Câți fani sunt așteptați la prima manșă a barajului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
matserban
matserban  •  19 Mai 2022, 21:36

E incredibil ce spune Panduru si cum neglijeaza fundasii laterali care au cele mai multe assisturi ca sa vorbeasca el de Ricardinho si Jr Morais ;))) Echipa sezonului in Liga 1? 5 de la CFR: Graovac Burca, Boateng, Petrila, Deac. Octavian Popescu e clar SUB Petrila, ca reusite, nu subiectiv. Ambii au 9 goluri dar Petrila are 5 assisturi fata de 4. Si in 1700 minute jucate, nu in 2700. Diferenta e imensa. Echipa sezonului ar fi: Mihai Popa- Braun, Graovac, Burca, de Nooijer- Deac, Boateng, Olaru- Gustavo, Ivan, Petrila. Ivan in loc de Tanase pt ca ultimul nu e un golgheter adevarat cu 10 goluri din penalty din 20. Ivan a facut mai multe goluri sezonul asta fata de Tanase. Unul singur de la FCSB, 5 de la CFR (in curand 6 cu Braun, poate 7 cu portarul Popa), ASTA A FACUT DIFERENTA.

tivireli
tivireli  •  19 Mai 2022, 21:13

Sunteti jalnici. Cum sa faca echipa sezonului un singur individ?

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  19 Mai 2022, 20:43

Asta e cel care ca antrenor nu rezista nici ca secund mai mult de 6 luni ? Dumnealui sa dea cu piciorul în beta nu sa explice fotbalul ca nu are nici un habar ...poate la o grupa de juniori ar fi ideal

Vezi toate comentariile (8)
Comentează