INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EINTRACHT FRANKFURT

Cine e fotbalistul cu origini românești din echipa lui Eintracht Frankfurt » A înscris în finala Europa League și mărturisește: „Am izbucnit în lacrimi imediat”

Ajdin Hrustic / Sursă foto: Guliver/Getty Images +49   FOTO
Ajdin Hrustic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 14:57 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 15:40

Ajdin Hrustic (25 de ani), mijlocașul cu origini românești al celor de la Eintracht Frankfurt, a vorbit despre sentimentele experimentate după victoria istorică a nemților din Europa League, 1-1, 5-4 după penalty-uri în fața lui Rangers

Născut pe 5 iulie 1996, la Dandenong, Australia, din mamă româncă și tată bosniac, Ajdin Hrustic a jucat la seniori în Olanda, la Groningen (2016-2020), și este de doi ani la Eintracht Frankfurt. 

Miercuri, a fost ultimul care a intrat pe teren la albi în finala Europa League, 1-1, 5-4 la penalty-uri cu Rangers. Și mijlocașul ofensiv a transformat una dintre loviturile de pedeapsă. 

Invincibilii! Frankfurt o învinge pe Rangers și câștigă Europa League » Echipa lui Ianis Hagi pierde dramatic la penalty-uri
Frankfurt - Rangers
Invincibilii! Frankfurt o învinge pe Rangers și câștigă Europa League » Echipa lui Ianis Hagi pierde dramatic la penalty-uri

Ajdin Hrustic, emoționat după triumful din Europa League: „Am izbucnit în lacrimi imediat după fluierul final”

„Familia a crezut în mine și totul a dat roade într-un final. Nu am cuvinte, sincer să fiu. Am izbucnit în lacrimi după ce mingea a intrat în plasă și fluierul final. I-am spus lui Trapp că totul depinde de el. I-am spus că va reuși. Am dat cap în cap cu el, cred că am cucui, dar i-am spus că va aduce trofeull”, a declarat Hrustic în presa din Sydney. 

Ajdin putea alege să joace la națională pentru Australia, România sau Bosnia, dar i-a preferat pe „canguri”. A debutat în 2017 în naționala Australiei, pentru care a jucat 11 meciuri și a marcat 2 goluri, ambele în 2021, în calificările pentru CM 2022 (contra Kuweitului și Japoniei).

3 milioane de euroe cota de piață a lui Ajdin Hrustic, conform Transfermarkt

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

ANALIZĂ După suferință, lacrimi de fericire la Eintracht Frankfurt » Antrenorul dezvăluie: „I-am torturat pe jucători!”

Imaginea horror postată de Rode, după accidentarea din finala Europa League

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  20 Mai 2022, 18:53

a ales cea mai buna varianta: Romania e de evitat, dintre cele 3 nationale, e cea mai slaba, si ia cele mai multe batai, in frunte cu Chiri, capitanul :)_))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează