FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CHINDIA 2-1

VIDEO Concordia reușește surpriza în turul barajului pentru promovarea în Liga 1 » Când are loc manșa decisivă

Concordia Chiajna - Chindia Târgoviște // foto: captură DigiSport
Concordia Chiajna - Chindia Târgoviște // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 17:28 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 17:48

Concordia Chiajna a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-1, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Promovarea obținută sezonul trecut de Mioveni în fața lui Hermannstadt le-a dat curaj formațiilor din al doilea eșalon. Concordia, cu un parcurs modest în play-off, s-a transformat total în fața Chindiei.

Fanii lui U Cluj și Dinamo au venit împreună la meciul de baraj: încurajări, dar și derapaje
U CLUJ - DINAMO
Fanii lui U Cluj și Dinamo au venit împreună la meciul de baraj: încurajări, dar și derapaje

Prima repriză a fost una ștearsă, fără mai ocazii. Moleșeala celor două tabere a fost spartă în minutul 50, când Daniel Florea a intrat cu noroc în posesia balonului, o minge venită din bară, și l-a învins pe Aldescu.

Concordia Chiajna, victorie în turul barajului pentru Liga 1

Concordia a ieșit la atac, iar în minutul 57 a obținut o lovitură de la 11 metri, la faultul comis de Șerban asupra lui Taub. Voicu l-a învins pe Căbuz. Ploaia de centrări din careul oaspeților a dat roade în minutul 68. Pițian a încercat să respinge în corner o minge trimisă de Borța în zona careului de 6 metri, dar a greșit execuția și a trimis imparabil pentru propriul portar.

Finalul a fost gestionat excelent de formația lui Ianis Zicu, o posesie departe de propria poartă, cu multe fragmentări, unele la limita regulamentului, iar Chiajna pornește cu prima șansă înaintea returului de sâmbăta viitoare.

FINAL » Concordia Chiajna - Chindia Târgoviște 2-1

  • Final de meci!
  • min. 87: Concordia gestionează perfect finalul de meci, posesie în jumătatea adversă de teren.
  • min. 68: autogol Pițian, care a trimis balonul în propria poartă, cu capul.
  • min. 58: Marcel Bîrsan a acordat un penalty pentru Chiajna după o neglijență uluitoare a lui Andrei Șerban, mijlocașul dreapta al Chindiei, care l-a lovit cu piciorul în zona abdominală pe Taub. Lovitura de la punctul cu var a fost transformată fără emoții de Adrian Voicu.
  • min. 50: Andrei Șerban a centrat, mingea a lovit transversala și a ajuns la picioarele lui Daniel Florea. Căpitanul Chindiei nu a iertat: șut la colțul lung care a ocolit portarul și fundașii!

Stadion: Concordia (Chiajna)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Echipele de start la Concordia Chiajna - Chindia Târgoviște: 

Chiajna: Aldescu - Borța, Palmeș, Marc, Taub, D. Codrea, N. Roșu, Matiș, Ad. Voicu, N. Popescu, Batin
Rezerve: Denis Moldovan - Alexe, Cherecheș, L. Ion, Barbu, Llullaku, Ghimfus, Plazonja, Sokovic
Antrenor: Ianis Zicu

Chindia: Căbuz - Căpușă, Iacob, Pițian, Roumpoulakou - A. Șerban, Dulca, Passaglia, Popadiuc - Chamed, Florea 
Rezerve: Dinu Moldovan, Kocic, Celea, Ioniță, Corbu, Sla, Cherchez, Chunchukov, M. Șerban 
Antrenor: Emil Săndoi

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Antrenorul care-i pune în gardă pe „câini” înaintea meciurilor de baraj: „Dinamo nu e favorită!”
BARAJ
Antrenorul care-i pune în gardă pe „câini” înaintea meciurilor de baraj: „Dinamo nu e favorită!”
Marco Dulca, pe urmele tatălui? » Anunțul făcut de Cristi Dulca: „Cui nu i-ar plăcea să joace acolo?”
RAPID
Marco Dulca, pe urmele tatălui? » Anunțul făcut de Cristi Dulca: „Cui nu i-ar plăcea să joace acolo?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  28 Mai 2022, 19:40

suporter pleaca ba gigist prost!

suporter
suporter  •  24 Mai 2022, 17:27
Postat de gigi.gheorghe pe 21 Mai 2022, 18:16

Pleaca mă prostule.

esti suparat de adevar? confom legii nu aveti voie deci ... stati acolo unde va este locul ba sa multumiti norocului ca sunteti in liga 2. asistatii de la buget precum sunteti voi trebuie sa fie in liga 7 daca se poate. doar in romania un club este asistat de la buget. nici macar in bulgaria nu se mai intampla asta. CSKA Sofia nu este *** ca voi dar ce sa faci ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporter
suporter  •  24 Mai 2022, 17:25
Postat de catalynn pe 21 Mai 2022, 19:11

Hai sa îți răspund politicos de data asta, ceea ce nu fac, nu pot sa fac!, atunci când mă adresez unui prost. De ce prost!? Simplu! Altfel nu ai fi fcsbist, pur și simplu nu ai avea cum! Dar sa revenim: legea respectiva NU împiedica un club de drept public, nu contează ca e Steaua sau nu, sa participe in liga profesionista. Într-adevăr legea este incompleta motiv pt care este interpretabilă. Însă Guvernul Nastase a venit cu un HG, 884/2001 unde clarifica normele de aplicare si la articolul 55 spune clar ca forma de organizare NU contează. Deci vezi tu, aici nu vorbim despre nerespectarea legii, nu e vorba ca ne convine sau nu, ci pur si simplu noi așa o citim si înțelegem. O înțelegem greșit!? Posibil! Însă exact asta e rolul judecătorului, sa clarifice si sa interpreteze legea corect. Pt asta avem judecători si nu punem pur si simplu un computer. Ai auzit cred sintagma “in litera si spiritul legii”, nu!? Un computer o poate aplica in litera dar nu si spirit. Așa ca vedem ce va spune judecătorul TAS după ce analizează cazul in profunzime. Ce îmi place mie la fcbisti e ca mereu se cred depozitarii adevărului absolut, știu sigur cum va judeca instanța, si mai mereu iau țeapă! :-))) Eu mereu râd la urma, niciodată înainte ca voi! :-)))

ba fix legea impiedica acest lucru. legea specifica in care conditii un club poate fi considerat profesionist. voi nu va incadrati in nici o varianta. tot legea spune ca pentru a participa in liga profesionista un club trebuie sa fie afiliat la liga respectiva dar pentru asta trebuie sa fie club profesionist. uite te ajut sa intelegi legea. (1) Cluburile sportive, organizate ca societăţi comerciale sportive pe acţiuni, sunt cluburi sportive profesioniste. (aici nu va incadrati). Asta este definitia cluburilor profesioniste conform legii. (2) Cluburile sportive profesioniste se organizează numai pentru o singură disciplină sportivă. (voi iar nu va incadrati). (4) Pentru participarea la competiţiile sportive profesioniste cluburile sportive profesioniste trebuie să se afilieze la federaţia sportivă naţională respectivă şi, după caz, la liga profesionistă respectivă. deci CLUBURILE PROFESIONISTE trebuie sa se afilieze la liga profesionista si astfel ar avea drept. Concluzia este: Conform legii voi nu sunteti club profesionist. Pentru a participa la liga 1 care est eliga profesionista trebuie sa fiti afiliati la LPF iar la LPF se poate doar un club profesionist conform legii. Tu chiar nu intelegi sau te faci ca nu intelegi?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează