FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - VOLUNTARI 2-1

Gigi Becali, ironii către cei de la Voluntari, după ce au pierdut finala Cupei: „Să vă duceți la Cluj să vă dea și vouă jumătate de trofeu de campionat”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 19:15 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 20:05

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a reacționat după ce FC Voluntari a pierdut finala Cupei României, scor 1-2 în fața lui Sepsi. 

„Vreau ca FC Voluntari să piardă Cupa! La ce mizerii au făcut, Dumnezeu n-are cum să-i lase să ia Cupa”, declara Gigi Becali după ce ilfovenii o încurcau pe FCSB în campionat, roș-albaștrii pierzând un nou titlu în fața celor de la CFR.

După rezultatul de joi seară, în care i s-a îndeplinit dorința, Becali a râs de finul Florentin Pandele, antrenorul Liviu Ciobotariu și președintele Bogdan Bălănescu.

Decizia de ultimă oră luată de Gigi Becali, înainte de FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR
Decizia de ultimă oră luată de Gigi Becali, înainte de FCSB - CFR Cluj

„Așa se întâmplă când îți bați joc de finala Cupei României. Dumnezeu a făcut dreptate, iar Voluntariul a rămas cu buza umflată. Așa se pregătește o finală dacă vrei să o câștigi? Tragi ca fraierul să ajungi în finală, dar tu iți bați joc de ea? Așa pregătești, mă nene Ciobotariule, finala? Așa, nene Bălănescule? Așa, finule? 

Acum să vă duceți la Cluj și să vă rugați de ăia să vă dea și vouă jumătate de trofeu de campionat. Poate luați și voi ceva anul asta. Păi, tu joci împotriva nașului și crezi că te iartă bunul Dumnezeu? Aoleu, dar ce goluri le-a dat și Ștefănescu ăla!”, a declarat Gigi Becali la Prosport.

VIDEO Liviu Ciobotariu, răfuială cu FCSB: „Eu le-am zis lui Petrea și MM cu cine să joace?”

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Fanii alb-roșii au luat foc după ce Cătălin Popa a fost delegat la barajul cu U Cluj: „Se încearcă uciderea lui Dinamo!”
DINAMO
Fanii alb-roșii au luat foc după ce Cătălin Popa a fost delegat la barajul cu U Cluj: „Se încearcă uciderea lui Dinamo!”
Claudiu Keșeru pleacă de la FCSB și e la un pas să semneze cu noua forță din Liga 1!
INTERES
Claudiu Keșeru pleacă de la FCSB și e la un pas să semneze cu noua forță din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  21 Mai 2022, 16:47

Voluntari a pierdut cupa pentru ca au fost cei de la Sepdi mai buni, nu pentru ca au jucat corect ei nu au facut omenie cu Fcsb...pentru Becali omenia si *** intre rude si prieteni este normalitate....bine ca nu au fost prietenii de la Botosani in locul lui Voluntari 0t ca faceau omenie 100%....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  21 Mai 2022, 16:08

Ciobandante se tine de ironii ?? Rade “ciob de oala sparta” !! Nu cred ca exista o ironie mai mare ca dupa ce ai cumparat cei mai buni jucatori din tara si ai cheltuit cei mai multi bani pe transferuri, sa nu fi capabil sa castigi de 7 ani la rand campionatul in aceasta tara !! Asta ironie !!

andrei.f
andrei.f  •  21 Mai 2022, 12:00

Jiji, fin, fin da, cu partidul nu te joci. Dacă pandele nu bloca FCSB chiar cu prețul cupei, nu mai prindea listele PSD nici el , nici firuca !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close