FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 4-1

Reacția lui Gică Hagi, după ce Farul a terminat pe 5 în Liga 1: „Ne-am îndeplinit obiectivul. Mergem în vacanță acum” + ce spune despre meciurile României din Liga Națiunilor

Gică Hagi
Foto: Imago +8   FOTO
Gică Hagi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 23:05 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 23:17

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Farul, scor 4-1, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul meciului.

Gafă comică la golul marcat de Jefte în poarta lui CSU Craiova » Nistor, „vânat” de Marius Constantin
CSU Craiova - Farul 4-1
Gafă comică la golul marcat de Jefte în poarta lui CSU Craiova » Nistor, „vânat” de Marius Constantin

„Un meci în care și ei, și noi am avut ocazii. Să joci în deplasare, să ai atâtea ocazii și să nu marchezi... Adversarul e valoros. Publicul a văzut un meci frumos, din păcate noi am pierdut locul 4. Ne-am dorit, am vrut, atât s-a putut. Atât putem în momentul de față. Asta e, mergem în vacanță. Am avut un obiectiv în acest an, l-am îndeplinit. 

Vom vedea ce vom face la anul. În mare, am jucat ofensiv. Am suferit pe partea defensivă, am fost depășiți. Trebuie să mai lucrăm la jocul defensiv. La nivel mai bun, unde vin adversari puternici, trebuie să știi să te aperi. Bineînțeles că trebuie să atacăm prima oară, dar trebuie să știm și să ne apărăm”, a declarat Gică Hagi la Orange Sport.

Nu am făcut un meci chiar atât de prost, pe partea ofensivă ne-am creat destule ocazii. A fost un meci spectaculos. Din păcate pentru noi, am suferit pe faza defensivă, cum am făcut-o tot play-off-ul. Am dat totul pe teren și lumea s-a bucurat de acest meci.
- Dragoș Nedelcu, jucător Farul

Gică Hagi, despre finala Frankfurt - Rangers: „Alt nivel. Mă mai duc din când în când să-mi clătesc ochii”

Hagi a vorbit și despre finala Europa League dintre Frankfurt și Rangers, partidă la care a asistat din tribune.

„Alt nivel. Mă mai duc din când în când să-mi clătesc ochii. A fost frumos, ne-am simțit bine două zile. L-am văzut și pe Ianis, e bine. E în procesul de recuperare, încă la jumătate, toată lumea e mulțumită și e pe drumul cel bun. Sper să revină cât mai repede. 

Nu uitați că a fost cel mai bun tânăr de la ei. Lui Rangers i-a lipsit «decarul» și «nouarul» în atac, restul au jucat bine. Dacă îi aveau și pe ei, Rangers era mai puternică. Oricum au făcut o performanță incredibilă, au ajuns în finală, au fost aproape să o câștige. După aceea, la penalty-uri a contat inspirația”, a mai precizat Hagi.

Meciurile sunt accesibile. Suntem România până la urmă, chiar dacă nu suntem într-o perioadă bună. Trebuie să fim optimiști, să mergem să căutăm rezultatul. Rezultatele aduc încredere în sânul echipei naționale. Sper să vină, le doresc baftă
- Gică Hagi, despre meciurile echipei naționale

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo a câștigat un proces vital: scapă de o datorie de 1,1 milioane de euro! Decizia e definitivă

Laurențiu Reghecampf și-a stabilit viitorul: „Lucrurile sunt foarte clare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vasileroaita
vasileroaita  •  21 Mai 2022, 06:23

Hagi a fost dus în Play-Off ca să asigure 6 puncte finului Becali! Obiectiv îndeplinit!!

fairplayromania
fairplayromania  •  21 Mai 2022, 01:09
Postat de endeavour pe 20 Mai 2022, 23:42

Obiectivul vi l-ați atins când ați pierdut cu fcsfcsb in mod rușinos și inexplicabil! Sunteți practicanții fotbalului de cumetrie gigist. Punct. Ați distrus fotbalul românesc!

Normal, Becali i-a dat lui meciul de la Bucureşti ca să intre în play-off, iar acum l- a cinstit cu 6 puncte preţioase...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Mai 2022, 00:16

...te ai nascut pierzator...mai prost ca tine nu i nimeni ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close