FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 4-1

Laurențiu Reghecampf, cu gândul la barajul cu FC Botoșani: „E mult mai important pentru noi decât meciul ăsta” + acuză suspendarea lui Bancu: „E exagerată”

Laurențiu Reghecampf
Foto: Imago +8   FOTO
Laurențiu Reghecampf Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 23:15 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 08:41

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Farul, scor 4-1, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Laurențiu Reghecampf, antrenrul oltenilor, a tras concluziile la final de sezon. 

Gafă comică la golul marcat de Jefte în poarta lui CSU Craiova » Nistor, „vânat” de Marius Constantin
CSU Craiova - Farul 4-1
Gafă comică la golul marcat de Jefte în poarta lui CSU Craiova » Nistor, „vânat” de Marius Constantin

Reghecampf a explicat deciziile tactice de a menaja mai mulți titulari pentru meciul de săptămâna viitoare, barajul pentru Conference League cu FC Botoșani.

„Dacă ne uităm la prima repriză, cei de la Farul au avut câteva ocazii mari. Dar, cum e în fotbal, ei au ratat, noi am marcat. A trebuie să ne gândim și la viitorul meci, care e foarte important pentru noi. Aveam 3 jucători la limită cu cartonașe: Crețu, Markovic și Gustavo, plus Screciu care din nou a acuzat dureri la genunchi și a trebuit să îl menajăm. 

Vătăjelu și Ivan, care au jucat toate meciurile, Bancu, suspendat. A trebuit să ne gândim și la următorul meci, de vinerea viitoare, cu Botoșani, care e mult mai important pentru noi decât meciul din seara asta, dar mă bucur că jucătorii care au intrat azi și-au făcut treaba, absolut toți. 

Au fost acțiuni frumoase, am mai avut ocazii de a marca, sunt mulțumit de joc. FC Botoșani e o echipă foarte bună, cu experiență, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Orange Sport.

Reghecampf, despre suspendarea lui Bancu: „Mi se pare că e cam exagerată”

Tehnicianul oltenilor a vorbit și-a dat cu părerea și despre suspendarea de 6 etape pe care Nicușor Bancu a primit-o după cartonașul roșu încasat în manșa retur din semifinalele Cupei României. Craiova va face apel la această decizie.

Mi se pare că e cam exagerată, dar mă abțin de la comentarii. Oamenii de la Comisii trebuie să analizeze mai bine. El e un băiat care își recunoaște greșeala, ar trebui și cei de la Comisii să ia în considerare asta. Noi trebuie să ne facem datoria, să facem tot ce depinde de noi ca el să ia cât mai puține etape de suspendare”, a mai precizat Reghe. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo a câștigat un proces vital: scapă de o datorie de 1,1 milioane de euro! Decizia e definitivă

Laurențiu Reghecampf și-a stabilit viitorul: „Lucrurile sunt foarte clare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
doritor
doritor  •  22 Mai 2022, 17:25

Atentie mare cu barajul asta! Daca se rupe barajul toata Oltenia intra la apa.

doubleti
doubleti  •  22 Mai 2022, 11:53

Eu sper ca la meciul de baraj, Ivan sa fie lasat in afara lotului. A fost cel mai bun jucator al Universitatii in acest sezon, dar ce a facut la ultimele 4 meciuri.... lasa de dorit. Este intr-un blocaj psihic, nu mai joaca nimic este rateaza foarte mult. Sa nu uitam ca din cauza lui am pierdut sansa de a juca finala Cupei. Si la meciul cu Farul, l-a exasperat pe Kolijc cu egoismul lui. Pai Kolijc a dat 2 pase de gol si cand trebuia sa primeasca si el mingea sa marcheze, Ivan si-a batut joc de el. Pentru asta, eu sper ca Ivan sa nu mai joace in urmatoarele meciuri, este un factor perturbator in atac.

GeorgePops
GeorgePops  •  21 Mai 2022, 19:37

Sa ne amintim la meciul cu UTA Arad când el însăși juca plin de sânge, și acel jucător nu a primit nimic. Sa nu uităm că români dorm frate, fac *** legea și în fotbal. Nu cred ca trebuia asa pedeapsă, când el însăși a fost *** și nu sa dat măcar fault pentru Craiova. ***, uitam cât a stat Kolici pe tușă și cât a luat suspendare cel de la Iași. O bătaie de joc, iar cei de la ***. Ei înjură români, dar de ei sa nu se ia nimeni. Ce înseamnă asta oare. Discriminarea romanilor, ca sunt *** trebuie favorizați iar români sunt pedepsiți drastic. Hai sa ne uitam cum s-a ajuns acolo. Dar nu facem asta! Apărăm *** care ne batjocuresc imnul României

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează