FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, „provocat” să transfere de la FCSB: „Îl iei și crești valoarea lotului lui CFR Cluj”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 07:21 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 08:08

După ce Dan Petrescu a anunțat că vor urma schimbări importante în lotul lui CFR Cluj, Ioan Ovidu Sabău a prefațat mutările pe care le va face campioana.

Fostul internațional e sigur că formația din Gruia va transfera jucători importanți, care vor veni pentru a fi titulari la CFR Cluj și îl sfătuiește pe Dan Petrescu să-l transfere pe Darius Olaru, de la FCSB.

Totuși, mutarea este una greu de realizat. Mijlocașul de 24 de ani, care a bifat 36 de partide în acest sezon, este unul dintre preferații lui Gigi Becali și a avut evoluții spectaculoase în acest play-off.

Decizia de ultimă oră luată de Gigi Becali, înainte de FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR
Decizia de ultimă oră luată de Gigi Becali, înainte de FCSB - CFR Cluj

„Cred că CFR Cluj va transfera jucători peste ce are acum”

„Ai nevoie să aduci tot ce e mai bun. Jucători de la FCSB dacă poţi, de exemplu. Îl iei pe Olaru de exemplu, care e cel mai bun. Aşa creşti valoarea lotului, iar calitatea individuală îl ajută mult pe antrenor.

Probabil că anumiţi jucători au şi semnat cu CFR Cluj, pentru că e nevoie să vină ceva. E important să ai lot, să poţi face faţă pe toate planurile, atât în România, cât şi în Europa. Cred că jucătorii care vor veni la CFR Cluj, vor veni ca jucători titulari și vor fi peste ce are acum echipa.

Sigur, e important ce jucători aduci, dar e important şi ce adversari întâlnești. În turul 1 și turul 2 din Liga Campionilor nu cred că vor fi probleme. Primele două tururi sunt uşoare, dar din turul 3 vin adversari ceva mai buni. Trebuie să ai o echipă bine formată”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Prima Sport.

VIDEO Ce modificări va suferi lotul campioanei CFR Cluj? Dan Petrescu: „Sunt jucători care merită să plece” + Ce spune despre Ciprian Deac

Citește și:

Dan Petrescu a făcut anunțul! Cum abordează derby-ul cu FCSB: „Sunt obosit și foarte bolnav, nu cred că voi fi pe bancă” + Ce jucători lipsesc

Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  21 Mai 2022, 12:30
Postat de kaao pe 21 Mai 2022, 11:22

Dar putina ...sanatate nu vrea plangaciosul de Petrescu?

Sănătate vrem toți bă ***. Mai citește odată textul să înțelegi cât de cât că nu Petrescu îl cere pe simulant la CFR.... Dâăâ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaao
kaao  •  21 Mai 2022, 11:22

Dar putina ...sanatate nu vrea plangaciosul de Petrescu?

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  21 Mai 2022, 10:32

N-ai ce face cu un astfel de simulant în meciurile europene.... Să stea la jiji liniștit...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează