FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

EXCLUSIV Fostul acționar al lui Dinamo nu crede în șansa „câinilor” în turul barajului cu U Cluj: „Asta va face diferența”

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2022 09:51 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 10:40

Dinamo și U Cluj luptă în această seară, pe Cluj Arena, de la ora 20:30, în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1. 

  • După cel mai negru sezon din istoria clubului, Dinamo a ajuns în fața ultimului act, care îi poate decide existența. Dacă vor pierde barajul în fața Universității Cluj, dinamoviștii vor avea dificultăți majore privind respectarea planului de reorganizare, iar falimentul ar fi greu de evitat.
  • U Cluj joacă acasă cu Dinamo, de la ora 20:30, în turul barajului de menținere/promovare în Liga 1. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1
  • Returul va fi pe 29 mai, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Roș-albii au transmis că vor veni în număr mare în Transilvania. Se anunță un stadion plin pe arena a cărei capacitate este de 30.000 de locuri, în jur de 4.000 de fani vor veni doar de la București, alte câteva mii de „câini” vor fi la partidă din zona Ardealului.

Dinamo își joacă azi viitorul! Miza uriașă a barajului cu U Cluj
U CLUJ - DINAMO
Dinamo își joacă azi viitorul! Miza uriașă a barajului cu U Cluj

Verdictul lui Vladimir Cohn înainte de U Cluj - Dinamo

În schimb, nu toți dinamoviștii cred în trupa lui Dusan Uhrin! Chiar dacă se recomandă ca un suporter pe viață al „câinilor roșii”, fostul acționar Vladimir Cohn este de părere cu formația lui Erik Lincar se va impune în fața bucureștenilor și va provoca o dramă simpatizanților dinamoviști.

„Cine cred că va câștiga? U Cluj! Are mai multă ambiție. Cine va face diferența? Jucătorii tineri și prima de victorie”, a declarat Cohn pentru GSP.ro. 

 „Dineul lui Nicolae Badea? Team-building”

Vizavi de gestul inițiat de Nicolae Badea, care i-a invitat pe jucătorii dinamoviști la un dineu, provocând discuții multiple în cadrul clubului, Vladimir Cohn a precizat: „Eu consider că asta a fost intenția, a unui team-building. O intenție bună. Nu trebuie să vă gândiți mereu doar la e rău”.

Nu cred că va fi o dramă dacă va retrograda Dinamo. Din contră, există viață și după. Ce ar trebui să facă? Reorganizare, management profesionist, noi investitori.

 - Vladimir Cohn, fost acționar Dinamo

U Cluj - Dinamo, echipe probabile:

U CLUJ: Gorcea - R. Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Pîrvulescu - R. Pires, Balgiu - Hofman, Ely Fernandes, Tescan - Boiciuc 
ANTRENOR: Erik Lincar

DINAMO: Eșanu - Moura, Jovanovici, Carp, St. Filip - G. Crețu, Pierret, Răuță, Torje - C. Matei - Irobiso 
ANTRENOR: Dusan Uhrin

Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

VIDEO Totul despre U Cluj - Dinamo

Citește și:

Dinamo a câștigat un proces vital: scapă de o datorie de 1,1 milioane de euro! Decizia e definitivă

Fanii lui Dinamo, totul pentru salvarea de la retrogradare » Primă importantă strânsă pentru jucători, dacă trec de U Cluj

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Mai 2022, 20:04

Atmosfera de meci de tradiție! 25.000 de spectatori !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Mai 2022, 20:02

Optați 18 echipe în Liga 1 și chiar dacă va cădea Dinamo .... o vom vedea și din sezonul viitor ! Dinamo aduce suporterii la stadion !

rocky5
rocky5  •  21 Mai 2022, 17:42
Postat de marcelclujnapoca pe 21 Mai 2022, 14:38

E cred ca de Frica vor da U Cluj 5-0 din primul meci !

Ești optimist!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează