FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Angelescu reacționează după decizia FIFA: „Este anormal și nedrept! Nu avem legătură cu acționariatul vechiului club”

FOTO: facebook.com/FCRapid1923oficial/
FOTO: facebook.com/FCRapid1923oficial/

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 12:36 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 13:48

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, a reacționat după ce clubul a pierdut procesul la FIFA cu brazilianul Julio Cesar (42 de ani), atacant care a îmbrăcat tricoul giuleștenilor în 2008.

Omul de afaceri a caracterizat ca nedreaptă decizia FIFA, declarând că actuala formație din Liga 1 nu poate fi declarată responsabilă pentru ce s-a întâmplat din cauza acționariatului vechiului club, intrat în faliment.

Gabi Tamaș, ofertat de două dintre fostele sale echipe din România » Unde poate ajunge fundașul
TRANSFER
Gabi Tamaș, ofertat de două dintre fostele sale echipe din România » Unde poate ajunge fundașul

Victor Angelescu a reacționat după decizia FIFA împotriva Rapidului

„Decizia sosită de la FIFA este una cel puțin bizară și o percepem ca pe o mare nedreptate. Este total anormal ca un club care a achiziționat marca RAPID, pentru o sumă foarte mare, legal, în urma unei licitații publice și care apoi a luat-o de la început din Liga a IV-a, să fie obligat să plătească datoriile unei alte societăți aflate în faliment. 

Noi nu avem nici un fel de legătură cu acționaratul vechiului club și cu ceea ce au făcut cei care conduceau acolo. Nu ni se pare normal ca noi, care ținem un drum drept și corect cu baze sănătoase, să plătim pentru niște jucători aduși cândva cu niște salarii enorme. 

Adică noi să plătim pentru cei care au adus falimentul! Este anormal. 

Nu știm nici cum este posibil din punct de vedere fiscal și nici dacă statul va permite ca noi să plătim datoriile altei societăți. 

Ne vom lupta până la capăt, iar dacă dreptatea nu se va înclina de partea noastră vom respecta decizia finală, deși sfidează atât legile țării, cât și logica. 

Oricum, încă o dată se demonstrează că suntem singuri împotriva tuturor”, a fost mesajul trimis de Victor Angelescu, prin intermediul paginii de Facebook a clubului.

Atacantul brazilian Julio Cesar a venit la Rapid în iulie 2008, de la AEK Atena. A rezistat doar jumătate de an, perioadă în care a evoluat de 15 ori și a înscris în două rânduri.

Ce riscă Rapid

Dacă va pierde și în ultima instanță, Rapid va fi nevoită să achite datoria de 600.000 de euro. În caz contrar, riscă sancțiuni similare cu cele primite de FCU Craiova, pentru neplata restanțelor către foștii fotbaliști Michael Baird și Joshua Rose. Oltenii au primit interdicție la transferuri!

VIDEO Florin Manea: „Nu am înțeles de ce a fost Grigore căpitan la Rapid. Eu nu i-aș mai prelungi contractul, nici lui Morais”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Fostul acționar al lui Dinamo nu crede în șansa „câinilor” în turul barajului cu U Cluj: „Asta va face diferența”

Gigi Becali, discurs aiuritor la TV: „Dacă echipa mea învinge duminică, e campioană!” + „Nu mă interesează de Petrescu, le dăm 12-0”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
ucluj2011
ucluj2011  •  25 Mai 2022, 06:30
Postat de steaua.libera pe 23 Mai 2022, 14:27

Angelescu spune practica ca rapidul nu-i rapidul

Nu , Angelescu spune că Rapidul ESTE Rapidul , dar că manageriatul și formula actuală și structura clubului nu are nici o legăturp cu manageriatul și conducerea societății care a falimentat clubul și că FIFA este cea mai mafiotă și coruptă instituție de pe Terra. Și oricum datoriile au fost șterse în momentul în care sa declarat falimentul.

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Mai 2022, 14:27

Angelescu spune practica ca rapidul nu-i rapidul

ucluj2011
ucluj2011  •  23 Mai 2022, 06:16
Postat de emil1986 pe 22 Mai 2022, 14:09

Poata lumea va spune acelasi lucru, sa va platiti datoriile, iar tu, un natang, nu si tu. Impusca-te ma, numai asa scapam de un prostalau ca tine!

Toată lumea însemnând tu și încă vreo 2 postaci becalioți cu vreo 7-8 conturi false. Stai jos , ai nota UNU.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează