INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Radu Drăgușin e în al nouălea cer! Revenirea nemaipomenită din Serie A îi umple de bani pe jucători: „Au 7 milioane de euro brut, îi împart cum vor”

Radu Drăgușin, într-un meci cu Inter / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Radu Drăgușin, într-un meci cu Inter / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 18:57 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 19:32

SERIE A. Revenirea nemaipomenită din campionat, cu patru victorii și trei egaluri în ultimele 7 etape, a dus-o pe Salernitana aproape de salvarea de la retrogradare.

Încă un succes acasă mâine seară, cu Udinese, și obiectivul celor de la Salernitana e atins, indiferent de rezultatul obținut de Cagliari la Venezia. 

Patronul Danilo Iervolino i-a motivat în plus pe Radu Drăgușin și colegii săi, anunțând ce bonus vor avea dacă rămân în Serie A: „Au promis un superpremiu de șapte milioane de euro brut. Fotbaliștii trebuie să simtă că clubul are încredere în ei. Vor alege singuri cum se împarte suma, au delegat deja trei jucători”, a punctat acesta. 

Răsturnare de situație la liderul Serie A! AC Milan, tranzacție de 1,3 miliarde de dolari
SERIE A
Răsturnare de situație la liderul Serie A! AC Milan, tranzacție de 1,3 miliarde de dolari

Impresarul lui Radu Drăgușin susține că are o ofertă pentru internaționalul român

Împrumutat de Juventus la Salernitana, Radu Drăgușin (20 de ani) ar putea pleca din Serie A în această vară.

Internaționalul român mai are contract cu Juventus până în 2025, dar ar fi dorit într-un alt campionat puternic, după cum susține impresarul său, Florin Manea, la GSP LIVE.

„Juventus i-a dat bani ca să prelungească înțelegerea, Sampdoria l-a băgat, Salernitana l-a băgat. Toți sunt slabi, iar antrenorul care-l critică și spune că e imobil e deștept? Am o ofertă acum, de 8 milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt 8 milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o țară puternică, din Top 5.

Îl vor cluburi cu bani. Înainte să semneze cu Juventus am avut 6 oferte scrise. Un scouter de la Monaco mi-a zis că România are un jucător care poate juca la nivel înalt. Acela e Drăgușin. Are 19 ani, are timp să fie mai mobil. Radu știe ce are de făcut, sunt foarte mulțumit de el. La 19 ani are 20 de meciuri în Serie A”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Citește și alte știri de actualitate: 

Răsturnare de situație la liderul Serie A! AC Milan, tranzacție de 1,3 miliarde de dolari

Inter ar putea rămâne fără patron » Directiva emisă de guvernul chinez care îl afectează pe Steven Zhang, cel care conduce clubul din Serie A

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Mai 2022, 10:30

minciuni...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează