FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

VIDEO Florin Prunea are încredere în Dinamo: „Le spun asta fanilor!”

Florin Prunea (53 de ani), fost fotbalist și conducător în Ștefan cel Mare, crede că elevii lui Dusan Uhrin pot întoarce rezultatul la București. +33   FOTO
Florin Prunea (53 de ani), fost fotbalist și conducător în Ștefan cel Mare, crede că elevii lui Dusan Uhrin pot întoarce rezultatul la București.

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2022 23:43 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 23:45

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Florin Prunea (53 de ani), fost fotbalist și conducător în Ștefan cel Mare, crede că elevii lui Dusan Uhrin pot întoarce rezultatul la București. 

Florin Prunea a rămas la stadion minute bune după eșecul suferit de Dinamo, în tentativa de a-i liniști pe fani. Discuțiile au fost în zadar, dar fostul mare portar crede că lucrurile se vor calma până la retur.

Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”
U Cluj - Dinamo 2-0
Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”

VIDEO Florin Prunea are încredere în Dinamo: „Fac un apel la suporteri”

„Va fi o săptămâna grea pentru jucătorii lui Dinamo. Au avut și neșansă, două bare. Cred că plusul lui U Cluj a fost la nivelul atitudinii, dar Dinamo poate să întoarcă la București. Aș face un apel la suporteri, să fie alături de jucători până la capăt. Le spun să îi susțină în această săptămână. Eu am încredere!

În momentul de față, banii nu mai contează. Când se joacă pe viață și pe moarte, nimic nu mai contează. Jucătorii nu vor să-și lege numele de o astfel de contraperformanță. La Dinamo e consecința unui an greu, dar nimic nu e pierdut!

Astăzi am onorat o invitație din partea domnului Zăvăleanu. O să fiu alături de echipă și la retur, o să îi susțin”, a spus Florin Prunea, după U Cluj - Dinamo 2-0. 

Îl felicit pe domnul Boc pentru tot ce face în sport. Aici, la Cluj-Napoca, se dă ora exactă în tot, fotbal, tenis, baschet
- Florin Prunea

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR a oficializat prima despărțire » Fanii campioanei, nemulțumiți: „V-ați bătut joc de el! E cel mai bun din lot”

O echipă din Liga 1 își poate pierde liderul: „Până acum am ales cu sufletul, dar gata!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
parintele.clapon.rahoviteanu
parintele.clapon.rahoviteanu  •  22 Mai 2022, 13:17

Mai e un meci. Vorbim la final. Acum nu e nimic clar.

popescu.dzn2
popescu.dzn2  •  22 Mai 2022, 00:10

Cum a îngropat România cu Suedia o face si cu ăștia de la Dinamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează