GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Echipajul Dragoș Popa – Emilia Olteanu așteaptă revanșa

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 21:13 / Actualizat joi, 26 mai 2022 21:14

Weekend-ul 21-22 mai a adus o nouă provocare pentru tandemul Dragos Popa - Emilia Olteanu. Cei doi au luat startul la Raliul Argeșului, a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano.

Echipajul a concurat cu mașina cu care vor concura tot sezonul 2022, Subaru Impreza, care a fost reabilitată în urma incendiul de la Raliul Maramureșului.

După sesiunea de shakedown, încheiată cu success și cu timpi competitivi, urma startul de sâmbătă, pe unul dintre cele mai frumoase trasee din România, Transfăgărășan.

Dacă la prima probă a raliului, cea de 27 km, echipajul a avut un ritm foarte bun reușind o clasare pe locul doi din clasa unde fac parte, la începutul celei de-a doua probe speciale, motorul s-a supraîncălzit forțând un abandon prematur la finalul probei speciale cu numarul 3.

Echipa de asistență a încercat o reparație în service pentru ca echipajul să poată lua startul în ziua a doua cu regula super Rally, dar din păcate, după prima probă problemele cu supraîncălzirea au reaparut, si decizia a fost abandon total pentru această etapă.

Echipajul Dragoș Popa – Emilia Olteanu așteaptă revanșa

“Suntem foarte dezamăgiți de rezultatul de la Raliul Argeșului pentru că atât cât am mers fără probleme tehnice am avut un ritm foarte bun, zic eu, și cred că o dată cu acest raliu am reușit să descoperim cum trebuie îmblânzită această fiară! Știm că problemele tehnice și greșelile fac parte din acest sport, dar speram ca toate ghinioanele să se fi terminat odată cu aceste prime trei etape! Avem parte de o pauză destul de lungă pentru că nu vom participa la Raliul Bucovinei și vom folosi acest timp pentru a ne pregăti mai bine pentru etapa cu numărul 5 a campionatului, Raliul Sibiului, programată pe 15-16 iulie” a declarat pilotul Dragoș Popa.

Echipajul Popa Dragoș –Emilia Olteanu rămâne pe prima treaptă a ierarhiei clasei National 11 dupăprimele trei etape ale Campionatului Național Betano.

Echipajul este sustinut în 2022 de partenerii:

KLARWIN

FRATELLI GRUP

BEST TOOLS distribuitor autorizat KOHLER

VRK EXPEDITION

DOMICILIO

CENTRUL  MEDICAL FORUM

VARU NICU MOTORSPORT

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează