GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Baterii de duș inovatoare - Recomandări de la GQS German Quality

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 21:46 / Actualizat joi, 26 mai 2022 21:51

Poate părea un simplu obiect de instalație sanitară, însă bateria de duș este un element funcțional al designului băii pe îl vei vedea și folosi foarte des. Atunci când planifici o amenajare, este o idee bună să te asiguri că o găsești pe cea mai potrivită atât pentru estetica băii, cât și pentru nevoile tale privind funcționalitatea. Cheia este să ții cont în primul rând de cele mai importante caracteristici și opțiuni ale bateriei, iar apoi să devii creativ.

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegi o baterie dus perfectă, inclusiv modelul mânerelor și divertoarelor (supapelor) de duș, configurația și tipul, presiunea apei și accesoriile. În ceea ce privește designul, optează pentru un model cu finisaje precum cele ale bateriei pentru cadă (dacă este cazul) și ale bateriei de lavoar. În plus, trebuie să iei în considerare modul în care bateria se potrivește cu restul decorului băii tale și cu finisajul celorlalte accesorii de baie.

Tehnologia evoluează în mod constant și în cazul bateriilor de duș, pentru a oferi produse cu performanțe mai bune, eficiență energetică mai mare și un caracter mai durabil. Descoperă mai jos câțiva dintre factorii de care trebuie să ții cont atunci când alegi bateriile cu cele mai mari beneficii pe care le poți găsi astăzi pe piață.

Sustenabilitate

Cu noua generație de baterii de baie care beneficiază de tehnologia Cold Start, deschiderea frontală este rezervată apei reci, evitându-se astfel pornirea involuntară a boilerului/centralei, fără a se irosi energie și fără a se emite gaze poluante în atmosferă. Este o tehnologie inovatoare destinată consumului redus de energie, prin poziționarea centrală a manetei cu pornire apă rece, evitând încălzirea inutilă a apei pentru diverse ritualuri zilnice. Activarea treptată a apei calde se realizează numai prin direcționarea manetei la 90°, spre stânga. 

Baterii de duș inovatoare - Recomandări de la GQS German Quality
CasaBlanca Lira Baterie cada si dus monocomanda Cold Start - GQS German Quality

Economisește apă

Nu avem nevoie de întregul debit de apă atunci când realizăm anumite activități de îngrijire personală în duș sau atunci când ne spălăm pe mâini și pe dinți în lavoar. Din acest motiv, limitatoarele de debit integrate în anumite modele de baterii reduc volumul de apă fără a diminua nivelul de confort. Setul prezentat mai jos, disponibil pe germanquality.ro beneficiază de limitator de debit atât în cazul bateriei de duș, cât și al celei de lavoar. 

Baterii de duș inovatoare - Recomandări de la GQS German Quality
Grohe Eurostyle Cosmopolitan Set promo - GQS German Quality

Siguranță și rapiditate cu bateriile de duș termostatate

Doar trei secunde și vei avea temperatura perfectă. Bateriile duș termostatate, precum cele din gama Roca au două comenzi, una pentru a determina temperatura și alta pentru a regla debitul, furnizând apă instantaneu fără a depăși 38º în mod implicit. De asemenea, majoritatea bateriilor termostate dispun de tehnologia Safe Touch, care împiedică supraîncălzirea elementelor cromate ale bateriei. Prin urmare, vei fi sigur că nimeni nu se va arde la atingerea metalului.

Baterii de duș inovatoare - Recomandări de la GQS German Quality
Roca T-1000 Baterie de dus termostatata - GQS German Quality

Design minimalist cu bateriile încastrate

Dacă te angajezi într-o amenajare inovatoare sau pur și simplu dorești să-ți renovezi baia, ai putea alege bateriile cu montaj încastrat. Corpul bateriei rămâne ascuns în spatele peretelui, reducând spațiul ocupat și oferind un design elegant și minimalist. 

Baterii de duș inovatoare - Recomandări de la GQS German Quality
Roca Smart Shower Baterie electronica termostatata incastrata - GQS German Quality

Poți achiziționa toate bateriile de duș prezentate mai sus de pe germanquality.ro. De asemenea, aici găsești tot ceea ce ai nevoie pentru baia ta, inclusiv obiecte sanitare ale celor mai renumite branduri. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează