GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Modele de rochii de mireasă, atent alese, în funcție de tipul si forma corpului !

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 21:57 / Actualizat joi, 26 mai 2022 21:57

Acum este timpul să-ți alegi rochia de mireasă dacă anul acesta ai planificat nunta. Desigur, designul rochiei contează foarte mult, însă trebuie să știi că o rochie de mireasă trebuie aleasă și în funcție de tipul tău de corp. Nu ar trebui să faci greșeala de a cumpără o rochie de mireasă care îți place însă nu este pentru tine. Pentru ca tu să te simți bine în rochia ta de mireasă, această trebuie, pur și simplu, să se potrivească ca o mănușă și să îți scoată în evidență atuurile. Aceasta este regula de aur pentru a te simți confortabil și pentru a obține cel mai bun aspect per total! Te-ai panicat? Nu îți face griji. Modelele de rochii de mireasă ale acestui an oferă atâta diversitate, încât poți alege ceea ce ți se potrivește. De fapt, acest lucru se aplică tuturor detaliilor nunții tale! Cel mai important lucru care va face ca nunta ta să fie memorabilă este ca totul să ți se potrivească, să fie o reflexie a ta, să fie în perfectă armonie cu tine. Prin urmare, analizează-ți corpul și pe tine însuți și fă alegerile în consecință. 

Înainte de a începe să alegi, uită-te în oglindă. Trebuie să îți dai seama ce tip de corp ai. Astfel, poți alege rochii după cum urmează:

Rochii de mireasă pentru tipul de corp măr

Dacă zona pieptului este generoasă și partea superioară a corpului este mai mare decât zona șoldurilor, ai un corp în formă de măr! Pentru miresele cu tip de corp în formă de măr, rochia de mireasă trebuie să fie simplă, iar detaliile decolteului să fie mai proeminente. Poți alege rochii de mireasa cu detalii deosebite pe mâneci și zona taliei ar trebui să te concentrezi pe modele de decolteu care afișează strălucire, totul aplicat apoi pe o țesătură simplă. Alege, de asemenea, rochii de mireasă cu o structura ușor “pufoasă”, deoarece aspectul de pliu creat în zona taliei va face și talia să pară mai subțire. Poți da o șansă detaliilor elegante din dantelă sau motivului din dantelă care domină întreaga țesătură a rochiei de mireasă. 

Rochii de mireasă pentru tipul de corp pară

Tipul de corp de pară, după cum sugerează și numele, reprezintă tipul de corp cu umerii înguști și șoldurile largi. Talia este subțire și curbată. Cel mai potrivit model de rochie de mireasă ar trebui să sublinieze talia și să creeze un aspect cu detalii bogate în partea șoldului. De asemenea, rochiile tip Imperiu sunt foarte potrivite dacă ai șoldurile mai late și pieptul mai mic. Alege detalii prețioase în zona pieptului și lasă restul rochiei cât mai simplu.

Rochii de mireasă pentru tipul de corp de clepsidră

Este un tip de corp în care umerii și șoldurile sunt de lățime egală, iar talia pare subțire și curbată. Rochiile drepte sunt foarte potrivite pentru miresele cu tip de corp clepsidră. Cele cu gât bateau, de asemenea, vor ajuta curbele corpului să arate impecabil prin evidențierea umărului. Desigur, modelul absolut de rochie de mireasă pentru acest tip de corp este sirenă. Acest model arată ca și cum ar fi fost croit pentru corpul tău în formă de pară! Rochiile de mireasă cu un decolteu adânc vor arăta proporțional.

Rochii de mireasă pentru tipul de corp dreptunghiular

Dacă ai șoldurile înguste, umerii largi și pieptul mic, atunci ai formă corpului dreptunghiulară. Rochiile de mireasă cu croială dreaptă sunt ideale pentru acest tip de corp. În acest caz, îți recomandăm să alegi modele fără bretele sau spate deschis pentru a evidenția frumusețea umerilor.

Rochii de mireasă pentru corp triunghi inversat

Cele mai evidente trăsături ale tipului de corp triunghi inversat sunt: talie normală, umeri largi, șolduri înguste și picioare lungi. Este important să creezi aspect echilibrat între șolduri și umeri. Poți alege rochii tip prințesă sau în formă de A. Dacă nu vrei să atragi atenția asupra umerilor tăi, poți evidenția bustul cu decolteuri adânci în formă de U sau V.

Rochii de mireasă pentru femeile slabe, dar și pentru cele mai plinuțe

A fi slabă sau mai plinuță nu te împiedică să ai o rochie fabuloasă. Tot ce trebuie să faci este să-ți cunoști bine tipul de corp. Poți purta rochii prințesă dacă ești mai slăbuță sau sirenă dacă ai forme. Desigur, există câteva puncte la care ar trebui să fii foarte atentă. De exemplu, dacă ești minionă, detaliile prețioase sunt binevenite. Dacă ești corpolentă, renunță la detalii și alege rochia cât mai simplă. Fii conștientă de atuurile corpului tău. Pune în evidență ce ți se pare ție că este cel mai reprezentativ, fie că vorbim de bust sau de picioare. Nu te descurci? Alege să mergi la o croitorie specializată în rochii de mireasă. Dacă alegi o croitorie cu experiență, personalul te poate sfătui. Fii deschisă la ceea ce ți se spune și nu te încăpățâna să alegi ceva ce nu ți s-ar potrivi.

Dacă îți cunoști bine tipul de corp, poți alege rochia de mireasă pe care o dorești! Aproape fiecare rochie de mireasă se poate modifica. Încearcă mai multe și nu te grăbi. Deciziile pripite sunt dezastruoase în cazul nunții. De asemenea, te sfătuim să mergi la probe cu cineva de încredere și care să-ți ofere o părere clară. Ar fi bine să eviți să mergi cu cineva care știi că se va implică prea mult emoțional. Din cauza emoțiilor, s-ar putea să nu poată emite o judecată corectă și să te inducă, fără rea intenție, în eroare. Dacă ai o persoană de mare încredere în preajma ta, care știi că îți va spune o părere sinceră, atunci mergi cu ea și alege-ți rochia. 

În concluzie, a-ți cunoaște corpul și a fi realistă sunt lucruri esențiale în alegerea rochiei de mireasă. Dacă te ghidezi după aceste principii, următorii pași sunt foarte simpli. Suntem siguri că vei arăta grozav la nunta ta!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează