INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA ROȘIE - PARTIZAN

video + foto Scandal la finala Cupei Serbiei, Steaua Roșie - Partizan » Bătaie între ultrași și poliție + Antrenorul și-a dat demisia la final!

Finala Cupei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad - Partizan 2-1, n-a fost lipsită de incidente. Galeria lui Partizan s-a bătut cu poliția, iar antrenorul Aleksandar Stanojevic (48 de ani) și-a dat demisia. +4   FOTO
Finala Cupei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad - Partizan 2-1, n-a fost lipsită de incidente. Galeria lui Partizan s-a bătut cu poliția, iar antrenorul Aleksandar Stanojevic (48 de ani) și-a dat demisia.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 23:20 / Actualizat joi, 26 mai 2022 23:26

Finala Cupei Serbiei din această seară, Steaua Roșie Belgrad - Partizan 2-1, n-a fost lipsită de incidente. Galeria lui Partizan s-a bătut cu poliția, iar antrenorul echipei, Aleksandar Stanojevic (48 de ani), și-a dat demisia.

Conform sportal.rs, totul a început în startul reprizei secunde. Ultrașii lui Partizan au aruncat zeci de torțe în teren și au încercat să-l țintească pe Milan Borjan, portarul de la Steaua Roșie. 

VIDEO. Galeria lui Partizan a făcut scandal la finala Cupei Serbiei cu Steaua Roșie

Astfel, a fost necesară intervenția poliției în peluza sud a stadionului „Rajko Mitic”. A urmat o luptă între susținătorii lui Partizan care încercau să ajungă și în alte zone ale arenei și forțele de ordine. Apoi, o bună parte din galeria lui Partizan a fost evacuată din stadion!

„Rajko Mitic” este stadionul pe care Steaua Roșie evoluează acasă. În Serbia, arena este supranumită „Maracana” datorită asemănării cu celebrul stadion din Brazilia.

„Dubla” lui Katai l-a demis pe antrenorul lui Partizan!

Eroul Stelei Roșii a fost mijlocașul Aleksandar Katai în vârstă de 31 de ani. Acesta a reușit o „dublă” în minutele 26 și 73. Pentru Partizan a marcat Urosevic (62).

Imediat după finalul partidei, antrenorul Aleksandar Stanojevic a anunțat că o va părăsi pe Partizan, deși mai avea contract până în 2024. Conform sursei citate, Stanojevic va fi înlocuit de Mladen Krstajic, ultima dată la Maccabi Tel Aviv.

Sărbătoare la Steaua Roșie Belgrad

La cealaltă peluză, atmosfera a fost radical diferită. Jucătorii de la Steaua Roșie și fanii din galerie au creat un adevărat show pirotehnic, sărbătorind a 7-a Cupă din istoria clubului.

Steaua Roșie s-a impus și în campionat. A luat titlul cu un avans de 3 puncte față de rivala Partizan.

VIDEO. Rezumatul finalei Cupei Serbiei, Steaua Roșie - Partizan 2-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Monza - Pisa, baraj pentru Serie A » George Pușcaș și Marius Marin au fost titulari

PSG încalcă prima promisiune făcută lui Mbappe » Refuză să transfere fotbalistul cerut de Kylian la negocieri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează