FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

VIDEO Mesajul în limba română al lui Dusan Uhrin pentru fanii dinamoviști, înainte de returul barajului cu U Cluj

Dusan Uhrin
Foto: Imago
Dusan Uhrin Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 10:35 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 11:10

Dusan Uhrin (47 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, le-a transmis un mesaj special fanilor dinamoviști, în limba română, chiar înaintea meciului retur din barajul pentru promovare/menținere în Liga 1.

  • Dinamo - Universitatea Cluj (în tur 0-2), returul barajului pentru menținearea / promovarea în Liga 1, va avea loc duminică, în Ștefan cel Mare, de la ora 21:00, în fața unui stadion arhiplin.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Dinamo joacă cel mai important meci al sezonului în acest sfârșit de săptămână, motiv pentru care formația din „Ștefan cel Mare” se așteaptă ca stadionul să fie plin. Tehnicianul Dusan Uhrin s-a implicat și el în chemarea fanilor la meci.

FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii
SPECTATORI
FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii

Mesajul în limba română transmis de Dusan Uhrin fanilor dinamoviști

„Salut toți fanii dinamoviști! Susțineți-ne duminică pe orice vreme, avem nevoie de voi toți! Doar împreună reușim!”, a transmis antrenorul ceh.

Dinamo, o capcană pentru Dusan Uhrin jr.

Uhrin s-a întors la Dinamo ca să mai încerce încă o salvare de la retrogradare, dar cehul a simțit pe parcursul acestui mandat că oferta din Ștefan cel Mare a fost, de fapt, o capcană pentru el. Misiunea lui a fost cu mult mai grea de data aceasta. În ultima vreme, de când Iuliu Mureșan a încetat să mai fie activ în club, Uhrin a rămas singur cu jucătorii, fără să fie sprijinit de vreun alt oficial. 

Din când în când, Răducioiu a mai încercat să rezolve dintre probleme, însă fostul internațional nu are statutul unui președinte, el e numai director sportiv, și nu a putut să le transmită fotbaliștilor vreun mesaj care să le ofere garanții pentru viitor.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Strică bișnițarii sold-out-ul? Ce prețuri cer speculanții pentru biletele la returul barajului Dinamo - „U” Cluj

CFR Cluj i-a fixat prețul lui Andrei Burcă » Pentru ce sumă este dispusă campioana să-și vândă cel mai bun fundaș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează