FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI

Motivație suplimentară » Primă generoasă de victorie pentru jucătorii lui FC Botoșani la meciul cu Universitatea Craiova

Elevii lui Croitoru speră să aibăm diseară motive de bucurie , Foto: Imago Images
Elevii lui Croitoru speră să aibăm diseară motive de bucurie , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2022 11:10 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 11:45

FC Botoșani are bonusurile de Europa fixate de la începutul sezonului. Patronul Iftime susține că Marius Croitoru rămâne pe bancă indiferent ce se întâmplă azi, împotriva Universității Craiova.

  • CS Universitatea Craiova și FC Botoșani joacă astăzi, 27 mai, de la ora 20:30, într-o singură manșă, barajul pentru participarea în Conference League. Duelul e programat pe arena „Ion Oblemenco” și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV, pe Orange Sport, Prima Sport și DigiSport

Valeriu Iftime s-a numărat la început printre criticii barajului de Europa. Dar acum se bucură că, în ciuda ratării play-off-ului, echipa lui se poate califica totuși pentru o cupă europeană: „Ar fi ceva extraordinar”. 

Dezvăluiri emoționante ale fostului fundaș din Liga 1 » Cu lacrimi în ochi, și-a spus dramele din ultimii ani: „Au fost foarte multe momente grele”
GSP LIVE
Dezvăluiri emoționante ale fostului fundaș din Liga 1 » Cu lacrimi în ochi, și-a spus dramele din ultimii ani: „Au fost foarte multe momente grele”

Jucătorii lui FC Botoșani au primă de 100.000 €

Însă, așa cum a mărturisit ieri, într-o intervenție la Pro Arena, „mi-e frică de Universitatea Craiova. Are echipă tare și prima șansă”. Din informațiile Gazetei, Iftime nu pune la bătaie prime speciale pentru a-i stimula suplimentar pe jucători. Dacă vor trece de olteni, bonusul alocat întregii formații este cel fixat la startul sezonului pentru accederea în preliminariile Conference League și se învârte undeva în jurul sumei de 100.000 de euro

Finanțatorul moldovenilor a ținut să precizeze că, indiferent ce se întâmplă diseară, antrenorul Marius Croitoru „va rămâne la Botoșani. N-ai cum să-l dai afară. Și nici nu cred că ar fi tentat să plece. Am o formulă prin care recunoaște că-i bine plătit. Iar la noi are libertate deplină să-și construiască echipa și stilul de joc așa cum vrea. Are toată puterea unui antrenor și e respectat”.

FC Botoșani, o adevărată sperietoare pentru CSU Craiova

Adevărul este că, pentru olteni, echipa lui Croitoru s-a dovedit în ultimele două sezoane o adevărată sperietoare! La fel de periculoasă ca și Sepsi, care de curând i-a eliminat cu două victorii din semifinalele Cupei. 

Sezonul trecut, în play-off, moldovenii i-au pus Craiovei o piedică zdravănă în duelul pentru titlu cu CFR și FCSB. La Botoșani i-au luat un punct (1-1), pentru ca în retur, pe 9 mai 2021, să câștige cu 3-2! O partidă cu goluri multe, dar și cu 7 cartonașe galbene (2-5), două galben-roșii (Vătăjelu/Țigănașu) și un „roșu” direct (Bancu)!

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii

Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au adus prăbușirea: „Iată rezultatul muncii PCH”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  27 Mai 2022, 13:07

Botezatule,jumatate din asa zisul tau articol l-ai scris saptamina trecuta.Ai mai pus 2 fraze, a doua jumatate ai dat copy-paste si ai facut o stire rasuflata.Astia de la Ringier crezi ca sint ******

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează