FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Mesajul intern transmis de DDB » Ce prime ar putea încasa jucătorii lui Dinamo în cazul salvării

U Cluj - Dinamo/ foto: Imago Images
U Cluj - Dinamo/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2022 12:45 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 12:48

Programul Doar Dinamo București a transmis cotizanților că jucătorii lui Dinamo vor primi prime în cazul salvării de la retrogradare. DDB anunță că toți banii obținuți din biletele la returul cu U Cluj vor fi livrați către fotbaliști.

  • Dinamo - U Cluj se joacă duminică, 29 mai, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1
  • În tur, U Cluj a câștigat cu 2-0
FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii
SPECTATORI
FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii

UPDATE 12:45 » Jucătorii lui Dinamo pot încasa 100.000 de euro

Deși inițial DDB a anunțat că prima promisă jucătorilor lui Dinamo va fi de 75.000 de euro, în cazul salvării, banii au fost suplimentați de către mai mulți oameni de afaceri. Elevii lui Uhrin ar putea primi 100.000 de euro în cazul în care va trece de U Cluj la baraj. 

Mesajul DDB înaintea meciului Dinamo - U Cluj

Urmează meciul decisiv pentru a fi în Liga 1. Încă de la început, programul Doar Dinamo București împreună cu PCH au luptat pentru ca Dinamo să nu dispară așa cum s-a întâmplat cu multe alte echipe din Liga1, echipe care au dispărut fie pentru o perioadă lungă, fie definitiv din peisajul fotbalului românesc.

Vestea bună pe care ți-o dăm în acest moment este că, indiferent de rezultatul meciului de duminica, Dinamo va rămâne în viață, va continua, nu va ajunge în faliment si nu se va desființa, așa cum spun cei care vor răul lui Dinamo.

Pentru tradiție, pentru onoare, pentru că împreună suntem Dinamo, avem datoria să luptăm până la capăt pentru a rămâne în Liga 1. Suntem datori fața de noi și față de Dinamo să nu cedăm și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a trece cu bine peste acest baraj. În această luptă, împreună cu liderii zonali de grupuri DDB și PCH, am decis ca toate sumele care se strâng din biletele virtuale pentru acest meci, să fie virate apoi către jucători sub formă de primă pentru salvare.

Cei de la Universitatea Cluj oferă 150.000 euro pentru jucătorii lor, în caz de promovare. Noi avem până acum disponibili 75 000 de euro, la care vom adaugă suma strânsă din vânzarea biletelor virtuale. Am arătat că suporterii dinamoviști au reușit să treacă împreună peste toate obstacolele. Împreună am reușit să "învingem moartea" și să ținem Dinamo în viață, împreună am arătat că suntem cei care nu vom lasă niciodată Dinamo să se prăbușească. Suntem convinși că și acum vom reuși, pentru că nu știm să eșuăm, pentru că nu avem voie să eșuăm. Suntem datori să luptăm până la capăt pentru a rămâne în liga 1, suntem datori să luptăm pentru ONOAREA ȘI TRADIȚIA LUI DINAMO, indiferent de circumstanțe și de moment. PCH, DDB, dinamoviști, luptăm împreună pentru DINAMO!

-Doar Dinamo București

Uhrin, mesaj de susținere pentru dinamoviști

Citește și alte știri despre Dinamo:

Sfârșitul e aici?! Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au dus la prăbușirea echipei: „Iată rezultatul muncii PCH” Dinamo e la un pas de o retrogradare istorică / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Strică bișnițarii sold-out-ul? Ce prețuri cer speculanții pentru biletele la returul barajului Dinamo - „U” Cluj

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
Vasi86
Vasi86  •  27 Mai 2022, 15:29

Unde e Tiriac acum? Ce ar fi sa sara cu o prima de 10k de caciula pt jucatorii lui Dinamo, ca sa-i motiveze?

paolo16
paolo16  •  27 Mai 2022, 13:53

De data asta dau de la ei tararache, bucurica si cu anghel...NOT!

boierasul
boierasul  •  27 Mai 2022, 13:09

Relax)) retrogradarea e ca și rezolvata. Sunt curios în ce minut ia Răuță sau Filip cartonaș rosu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează