INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Un star al lui Liverpool, misterios în privința viitorului său: „Vă comunic decizia mea după finală”

Mohamed Salah și Sadio Mane , Foto: Imago Images
Mohamed Salah și Sadio Mane , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2022 11:19 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 12:20

Finala de la Paris, cu Real Madrid, ar putea fi ultima apariție a lui Sadio Mane (30 de ani) în tricoul lui Liverpool. Jurnaliștii germani sunt foarte optimiști: „Se va transfera la Bayern!”.

  • Meciul Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor din acest sezon, va avea loc sâmbătă, 28 mai, la Paris, de la ora 22:00, și va putea fi următit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV, pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport 1

Managerul Jurgen Klopp se așteaptă ca Mohamed Salah și Sadio Mane să fie decisivi și mâine seară, în finala de la Paris cu Real Madrid. Acesta ar putea fi însă și ultimul lor meci împreună la Liverpool! Când au fost chestionați de jurnaliști asupra viitorului, atacantul egiptean a mărturisit că se vede tot „cormoran” și în 2022/2023. Mane, în schimb, a amânat răspunsul: „Eu am să vă comunic decizia mea după finală”

Sadio Mane, situație incertă la Liverpool

Internaționalul senegalez în vârstă de 30 de ani mai are un an de contract cu FC Liverpool, nu și l-a prelungit, iar potrivit anturajului său, tinde mai degrabă spre o nouă provocare. 

30 de milioanede euro intenționează să-i plătească Bayern lui Liverpool în schimbul lui Mane. Englezii vor însă undeva în jurul a 50 de milioane

Deși PSG și-a exprimat la rându-i interesul, în Germania, Sky Sport, Kicker și Bild scriu că el este foarte aproape de un transfer la Bayern. „A anunțat deja clubul că vrea să plece” - au aflat reporterii de la Bild. 

Ce salariu îi oferă Bayern lui Sadio Mane

Pe fir a intrat de mai multă vreme directorul sportiv al munchenezilor, Hasan Salihamidzici. Bosniacul a avut deja câteva întâlniri cu impresarul fotbalistului african, Bjorn Bezemer, iar potrivit aceluiași Bild, negocierile sunt pe un făgaș bun: „Transferul lui e prioritatea lui Bayern în acest moment!”

Cu 12 milioane de euro brut pe sezon, Mane nu se numără printre cel mai bine plătiți jucători de la Liverpool și acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vrea „altceva”. Campioana Germaniei este gata să pluseze cu 7 până la 8 milioane, ceea ce ar însemna 19-20 milioane de euro brut pe sezon, adică în jurul a 10 milioane net. 

Este exact salariul propus lui Serge Gnabry, care însă nu mai vrea să prelungească și foarte probabil va fi vândut în această vară.

23 de goluri și 5 assist-uria reușit Sadio Mane în acest sezon, în toate competițiile. A evoluat per total în 50 de meciuri

VIDEO. Cele mai tari goluri marcate de Sadio Mane la Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool o atacă pe Real Madrid cu „Neuro11” » Cum au pregătit jucătorii lui Jurgen Klopp finala de la Paris

Zinchenko, declarații emoționante înainte de barajul cu Scoția: „Meciul vieții noastre, vrem să le aducem zâmbetul pe buze ucrainenilor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează