INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONVOCARE

UPDATE Motivul incredibil pentru care Omrani a ratat șansa de a fi coleg cu Mahrez! » De ce nu a putut ajunge în cantonament

Billel Omrani/ foto: Imago Images
Billel Omrani/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 15:15 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 15:20

Billel Omrani (28 de ani), prospăt campion în Liga 1 cu CFR Cluj, a fost convocat inițial, în premieră, la naționala Algeriei, anunța La Gazette Du Fennec. Fotbalistul a fost însă scos ulterior de pe lista țării din nordul Africii. Motivul? Omrani are pașaportul expirat.

Atacantul are dublă cetățenie, franceză și algeriană. După ce a jucat pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Franței, Omrani a fost chemat de urgență la naționala Algeriei, deoarece Andy Delor, jucătorul lui Nice, a refuzat convocarea, aparent fără motiv.

Campioni pe burta goală » Fotbaliștii de la CFR Cluj, neplătiți de luni de zile: „Am avut încredere că cei din conducere se vor ține de cuvânt”
CFR CLUJ
Campioni pe burta goală » Fotbaliștii de la CFR Cluj, neplătiți de luni de zile: „Am avut încredere că cei din conducere se vor ține de cuvânt”

Omrani a ratat convocarea la naționala Algeriei

Omrani, atacantul care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, ar fi putut debuta la naționala Algeriei pe 4 iunie, în meciul cu Uganda, din preliminariile de calificare la Cupa Africii pe Națiuni. Al doilea meci din preliminarii al echipei la care joacă și Mahrez, starul lui Manchester City, va fi împotriva Tazmaniei, pe 8 iunie. 

Omrani, jucător crescut în academia lui Marseille, nu a jucat vreun meci la naționala de seniori a Franței. Astfel, a fost posibilă convocarea acestuia în lotul Algeriei, lucru facilitat și de refuzul convocării al atacantului lui Nice, Andy Delor. Din nefericire pentru fostul atacant al CFR-ului, pașaportul său este expirat și nu poate să-l înnoiască în timp util pentru a ajunge în cantonamentul Algeriei.

Billel Omrani și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj

Contractul lui Billel Omrani cu CFR Cluj expiră la finalul acestui sezon. Atacantul a transmis că nu va semna o nouă înțelegere cu formația campioană, dar promite că nu va merge la altă rivală din Liga 1.

„A fost foarte bine, suntem campioni, asta e cel mai important în final. A fost foarte greu începând play-off. Trebuia să avem 14 puncte în față, apoi, dintr-odată, au rămas 7. Toți și-au dat viața cu noi, dar am câștigat!

Pentru mine a fost ultimul meu aici, la CFR Cluj. Încă nu știu ce fac, unde merg. Am discuții cu mai multe cluburi din afară. Dacă aș rămâne în România, ar fi doar la CFR Cluj”, a spus Billel Omrani, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citeșt și alte știri din fotbalul internațional:

Un star al lui Liverpool, misterios în privința viitorului său: „Vă comunic decizia mea după finală”

Real Madrid i-a luat fața Barcelonei și domină topul Forbes! Cum arată Top 5 + Diferență de 700 de milioane față de Liverpool

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  27 Mai 2022, 16:18

Ambele pașapoarte sunt expirate? Că are două pașapoarte din moment ce are două cetățenii.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  27 Mai 2022, 15:00

Ar fi meritat mai degraba prin 2018, 2019, pe undeva pe acolo. Acum....meh!

adriann_
adriann_  •  27 Mai 2022, 14:58

Ce inseamna sa-ti vezi de treaba si sa nu te dai batut... Altul in locul lui ar fi refuzat sa vina in Romania si probabil esua prin liga a treia din Franta (fusese imprmutat de Marseille la Arles in L2 pe vremea aia si nu ramasese nici acolo). A venit in Romania, si-a vazut de fotbal si uite-l acum convocat intr-o nationala raespectabila. Bravo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează