FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dawa, băgat în ședință înainte de transfer: „FCSB nu e Botoșani! Noi mai închideam ochii, dar acolo...”

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial de Gigi Becali, într-o conferință de presă savuroasă
Joyskim Dawa a fost prezentat oficial de Gigi Becali, într-o conferință de presă savuroasă

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 21:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 21:35

Marius Croitoru, fostul antrenor al lui FC Botoșani și omul care l-a adus pe Joyskim Dawa în România, a dezvăluit care a fost discuția pe care a purtat-o cu fundașul camerunez înainte ca acesta să semneze cu FCSB.

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial de Gigi Becali astăzi. Cu doar o zi înainte, fundașul central de 26 de ani a fost băgat în ședință de Marius Croitoru, cel care l-a antrenat la FC Botoșani pe durata ultimului sezon. Liber de contract în prezent, Croitoru a explicat care au fost lucrurile pe care a ținut neapărat să i le transmită lui Dawa înainte ca acesta să ia contact cu presiunea de la FCSB.

Marius Croitoru l-a băgat în ședință pe Dawa: „Lucrurile se complică din toate punctele de vedere la FCSB”

„Dawa e un transfer bun. E important ca la FCSB să facă unele lucruri pe care nu le făcea la Botoșani, dar și să nu facă unele lucruri pe care le făcea la Botoșani. Am avut o discuție de două-trei ore. Sper să țină cont de ce i-am spus. 

FCSB nu este Botoșaniul! El e un băiat educat, e un profesionist, n-am avut probleme cu el în afara terenului. Am stat de vorbă cu el și i-am explicat cum stau lucrurile. Dacă eu și nea Valer Iftime mai închideam ochii la anumite greșeli, acolo lucrurile se complică puțin din toate punctele de vedere. Orice greșeală va fi taxată. 

Are forță, are viteză, dar trebuie doar să țină cont de unele lucruri. Stilul Botoșaniului și cel al FCSB-ului sunt apropiate, îi va fi ușor să se adapteze. Important e să joace simplu, să nu se complice, să nu greșească flagrant”, a declarat Croitoru, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”. 

L-am adus pe Dawa din Letonia. Inițial, am discutat, dar nu a vrut să vină, era în plin campionat acolo. Apoi, am mai încercat o dată. Prima oară, n-a vrut să vină, devenea liber de contract, după care am negociat și l-am așteptat să vină. Am crezut foarte mult în el și am dovedit că nu m-am înșelat.

- Marius Croitoru, fost antrenor FC Botoșani

350.000 de euroeste suma anunțată de Valeriu Iftime în cazul transferului lui Dawa

Gigi Becali, entuziasmat de transferul lui Dawa

Gigi Becali a declarat astăzi că l-ar fi transferat pe Dawa încă din iarnă, dar ar fi fost influențat de cei din jur. Finanțatorul face referire la Mihai Stoica.

„El a avut pretenții de bun simț. Fratele lui, impresarul, nu a dorit lucruri absurde. Au fost niște pretenții pe care le-am acceptat. Îmi scot repede banii dați pe el pentru că Dawa merge la echipa națională, se duce la Campionatul Mondial. 

Eu îl luam mai de mult, dacă nu mă influențau alții cu construcție, cu altele. Eu l-am văzut de acum 8-9 luni, am întrebat cine e numărul 5. Îl luam de atunci!”, a mai spus Becali.

VIDEO Adrian Neaga, verdict dur la GSP Live „Dawa nu este de FCSB!”

Citește și alte știri despre FCSB:

FOTO Gigi Becali l-a prezentat pe Dawa într-o conferință savuroasă » A apărut în șlapi și i-a fixat clauza pe paginile Gazetei: „Atât vreau pe el!”

Dawa a dezvăluit de ce a ales-o pe FCSB: „Am discutat și cu CFR Cluj!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
bulldo
bulldo  •  22 Iunie 2022, 09:26

Lui Jiji patriotul a inceput sa-i placa ***. Se pregateste pt sfarsitul campionatului cand v-a vedea doar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo19
paolo19  •  22 Iunie 2022, 05:19
Postat de elgabri pe 21 Iunie 2022, 22:26

Circul Berceni merge mai departe .

Circul Coafor' merge momentan în B, urmând ca în câteva săptămâni sa dispară în eternitate...

elgabri
elgabri  •  21 Iunie 2022, 22:26

Circul Berceni merge mai departe .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează