FOTBAL  »  LIGA 3  »  BARAJ LIGA 3

Când Popovici lua aurul, un club de tradiție își avertiza fanii că se pot prăbuși cu grilajul tribunei la meciul din weekend

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2022 14:03 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 15:30

Inter Sibiu, care joacă returul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a cu Olimpic Zărnești (Brașov), 1-1 în tur, și-a sfătuit fanii să vină „pregătiți cu ceva pe care să vă puteți așeza sau pe care să stați în picioare, astfel încât să nu vă murdăriți”.

Inter Stars Sibiu joacă, sâmbătă, de la ora 17:30, returul meciului prin care ar putea promova în Liga a 3-a. Echipa este continuatoarea celor de la Inter Sibiu, trupă care era o obișnuință în prima divizie la cumpăna dintre anii ‘80 și ‘90.

Câștigătoarea ligii a 4-a Sibiu va întâlni campioana județului Brașov, Olimpic Zărnești, pe stadionul Obor. 

48 de ani de la unicul trofeu din istoria Jiului, Cupa României » Drama lui Mulțescu: „Am alergat ca un câine să câștig bani pentru tratamentul soției, care suferea de scleroză în plăci la nici 20 de ani!
RETRO GSP
48 de ani de la unicul trofeu din istoria Jiului, Cupa României » Drama lui Mulțescu: „Am alergat ca un câine să câștig bani pentru tratamentul soției, care suferea de scleroză în plăci la nici 20 de ani!"

Inter Sibiu, avertisment pentru fani: „Să nu vă sprijiniți de grilajul de sus, pentru a preîntâmpina riscul ca acesta să cedeze”

Organizatorii îi avertizează, însă, pe oameni că tribuna e în reparație, așa că există urme de smoală.

„Pentru a evita orice disconfort, vă rugăm să veniți pregătiți cu ceva pe care să vă puteți așeza sau pe care să stați în picioare, astfel încât să nu vă murdăriți”, au menționat cei de la Inter pe Facebook.

Aceștia îi avertizează pe fani să nu se sprijine de „grilajul de sus, din spatele tribunei, pentru a preîntâmpina riscul ca acesta să cedeze”.

Iată anunțul complet:

Anunț important pentru public, în vederea meciului de sâmbătă 

Dragi interiști, știm cu câtă nerăbdare așteptați returul barajului pentru promovare. Acesta se va desfășura pe stadionul „Obor”, casa Interului în acest sezon. Din păcate, în ultimele luni, la tribuna stadionului au început reparații care sunt încă în desfășurare. 

De aceea există în unele locuri urme de la lucrări sau chiar dâre de smoală. Pentru a evita orice disconfort, vă rugăm să veniți pregătiți cu ceva pe care să vă puteți așeza sau pe care să stați în picioare, astfel încât să nu vă murdăriți. 

Totodată, vă rugăm să nu vă sprijiniți de grilajul de sus, din spatele tribunei, pentru a preîntâmpina riscul ca acesta să cedeze.  

Ne-ar fi plăcut să vă oferim condiții cât mai bune, cu atât mai mult cu cât știm că tribuna va fi plină, ştim că veniţi din tot sufletul alături de Inter şi că nimic n-ar vrea să umbrească bucuria fotbalului.  

De aceea ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe şi vă mulțumim anticipat pentru înțelegere. Vă așteptăm să veniți, să susțineți Interul și să sărbătorim împreună promovarea!
-comunicat InterSibiu

8sezoane are Inter Sibiu în prima ligă, două semifinale de Cupa României și o clasare pe locul 4 în Divizia A ca apogeu (1991-92)

Citește și: 

Becali i-a făcut toate poftele lui Dawa! Contract impresionant pentru noul transfer de la FCSB

Ricardo Grigore, de joi la antrenamentele lui Dinamo: „Nu accept. Vreau să plec! E simplu!”. Cât vrea clubul pe el

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Iunie 2022, 16:37

Adevărații Sibieni !

forzainter
forzainter  •  23 Iunie 2022, 16:30

Sunteti penibili. Ce treaba are una cu alta ? *** si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forzainter
forzainter  •  23 Iunie 2022, 16:29

Si care e legatura ? Un articol de 2 lei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close