FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE // EXCLUSIV Chipciu rămâne la Cluj: a semnat cu rivala Universitatea

Alexandru Chipciu // foto: Imago Images
Alexandru Chipciu // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat vineri, 24 iunie 2022 13:05 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 18:19

Alexandru Chipciu, 33 de ani, s-a despărțit de CFR și va juca în sezonul următor la rivala din oraș a campioanei, U Cluj.

UPDATE, 13:15 » Chipciu a semnat cu U Cluj

Chipciu a semnat cu U Cluj pe un an! Diseară va fi prezent la antrenament, iar mâine pleacă în cantonament cu echipa. GSP.ro a informat în exclusivitate, ieri, că mijlocașul e foarte aproape să bată palma cu U.

„Sunt fericit că am semnat cu Universitatea, o echipă frumoasă, cu tradiție și mulți suporteri”, i-a spus Chipciu reporterului GSP.ro Eduard Apostol. 

Chipciu rămâne la Cluj: a semnat cu rivala Universitatea

U Cluj i-a mai adus în această vară pe Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia) și Florin Purece (Farul).

U Cluj, izgonită de pe Cluj Arena! Untold o mută pe nou-promovată la 120 de km distanță
U CLUJ
U Cluj, izgonită de pe Cluj Arena! Untold o mută pe nou-promovată la 120 de km distanță

Știrea inițială: Chipciu a reziliat cu CFR Cluj și e aproape de U Cluj

După doi ani și jumătate petrecuți la CFR Cluj, Alexandru Chipciu se desparte de campioana României, a anunțat miercuri președintele clubului, Cristi Balaj. Acordul privind rezilierea a fost confirmat pentru GSP și de apropiați ai fotbalistului. 

Cu „divorțul” de CFR Cluj iminent, Chipciu a pornit tratativele cu două cluburi din Liga 1.

Este vorba despre FC Argeș, locul 6 sezonul trecut, și U Cluj, rivala locală a CFR-ului, care a revenit în Liga 1 la capătul stagiunii trecute.

În pole-position pentru a-i obține semnătura se află U Cluj, informează surse GSP autorizate. 

Mijlocașului cu 6 titluri în Liga 1 îi surâde ideea de a rămâne în Cluj-Napoca, iar majoritatea ultrașilor Universității nu au nimic împotriva transferului, în ciuda trecutului său „vișiniu”.

O parte dintre ultrașii lui U Cluj se opun

Excepția este reprezentată de ultrașii care compun gruparea M.A.D.S. Aceștia au afișat un mesaj agresiv, jignitor, la Cluj Arena: „Nu este nimic de negociat / Nu vrem șobolani în negru și alb!”

340.000 €încasa Chipciu la CFR Cluj pe sezon, în jur de 28.000 de euro lunar

Alexandru Chipciu a adunat 76 de apariții în tricoul celor de la CFR Cluj, pentru care a contribuit decisiv la 11 goluri: de 6 ori a înscris, de alte 5 ori a oferit ultima pasă.

Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, 169 de meciuri, 34 de goluri, 38 de pase decisive și 3 titluri.

Toate mutările făcute de U Cluj în vară:

  • VENIRI: Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia), Florin Purece (Farul), Chipciu (CFR Cluj)
  • REVENIRI: Micaș (Zalău), Maneran (Chișineu), Văsălie (Baia Mare), Meșter (Zalău), Ilieș (Zalău)
  • PLECĂRI: Gugu (CSA Steaua), Balgiu (CSA Steaua), Remacle (FC Botoșani), V. Alexandru (liber), L. Rus (liber), M. Ciobanu (liber), Ribeiro (liber), Alarcon (liber), Neciu (Farul), Haită (Farul)

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Becali i-a făcut toate poftele lui Dawa! Contract impresionant pentru noul transfer de la FCSB

Daniel Stanciu s-a întors! A bătut palma cu un club din Liga 1: „De luni vom lucra împreună. Avem același obiectiv”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Iunie 2022, 19:57

Chipciu va aduce titlul la Cluj și va juca în Nationala României unde cam toate locurile sunt vacante după ultimele rezultate ! A venit cu Norocul ! Bafta maxima ! Haide U !!!

armand
armand  •  24 Iunie 2022, 19:48

Rivala desigur, doar in viziunea primarului care Nu mai stie care loja aduce mai multe sufragii!

dobrin
dobrin  •  24 Iunie 2022, 18:34
Postat de clubman pe 24 Iunie 2022, 15:48

Toata lumea comenteaza...:) Nu stim pe ce bani a venit, care va fi salariul sau, dar suntem un popor de experti... Din cate stim LA ORA ASTA, este ca FAMILIA a fost cea care a hotarat: au casa cumparata in Cluj iar copiii merg la scoala aici. Este pe final de cariera, iar familia trece pe primul plan... In rest, vom trai si vom vedea...

Iti inchipui ca din aia 30.000 macar 10-15.000 tot ii plateste U Cluj.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează