FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL

Dorinel Munteanu, anunțuri importante pentru Oțelul: „Nu îl puteam refuza pe Mihai Stoica!” + „O să fiu un fel de Dan Petrescu”

FOTO: Facebook @SCOtelulGalati
FOTO: Facebook @SCOtelulGalati

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2022 18:13 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 21:33

După doar două săptămâni de pauză, Oțelul Galați și-a reluat pregătirile în vederea noului sezon. Antrenorul Dorinel Munteanu (53 de ani) a completat lotul cu patru jucători. Aceștia vor fi prezentați în perioada următoare. 

Oțelul a revenit în liga secundă, iar Dorinel Munteanu, omul care a adus singurul titlu din istoria Galațiului, are obiective mari. 

Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”
DINAMO
Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”

Dorinel Munteanu vrea în play-off cu Oțelul

„Plecăm la drum cu obiectivul de a ne califica în play-off. Ne așteaptă un campionat dificil la capătul căruia sper să ne îndeplini obiectivul”, a spus Dorinel Munteanu la Sport Total FM. 

„Mă interesează, în primul rând, rezultatul în campionatul care urmează. Sunt un fel de Dan Petrescu la nivel de eșalon secund, punctele sunt primordiale”, a completat Munteanu. 

Oțelul joacă cu FCSB un meci amical pe 9 iulie: „Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica. Sper să fie un spectacol frumos la Galați și un stadion plin”.

VIDEO Sărbătoare în tribune la Galați. Valuri mexicane pe stadionul Oțelului după ce echipa a promovat în eșalonul secund

Citește și alte știri din Liga 2:

Președinte nou la FC Brașov: „Vrem în play-off” » Are un antrenor favorit

OFICIAL Bogdan Andone, prezentat la noua echipă! A semnat un contract valabil două sezoane

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  23 Iunie 2022, 21:52

Felicitari, Dorinel si mult succes! Ai fost un mare fotbalist, ai demonstrat si ca antrenor (castigand titlul cu Otelul si aducand pentru prima oara Cfr Cluj in lumina reflectoarelor cu performante notabile pentru acel moment chiar si la nivel european). Pacat ca ai luat o pauza cam mare...insa nu e timpul pierdut. Nu am nicio legatura cu Otelul Galati insa va doresc succes!

mdobresscu02
mdobresscu02  •  23 Iunie 2022, 21:32
Postat de adriann_ pe 23 Iunie 2022, 19:17

E cel mai bun expert in facebook dintre puscariasi :))

Poate se supără ioaniţoaia că-i blamezi pupilul şi-ţi dă "roşu" pe site !

ANAID23
ANAID23  •  23 Iunie 2022, 21:30

Meciul nu era pe 9 iulie? S-a modificat data pt 11?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează