FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj trimite 3 jucători la echipa fostului antrenor din Gruia: „Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare!”

FOTO: Facebook@cfr1907
FOTO: Facebook@cfr1907

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2022 18:53 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 18:55

Vasile Miriuță (53 de ani), directorul sportiv al divizionarei secunde Minaur Baia Mare, a transmis că formația lui va aduce trei fotbaliști de la campioana CFR Cluj. 

Minaur Baia Mare a promovat în Liga 2 la finalul unei duble manșe spectaculoase cu CS Hunedoara, 5-3 la general. Vasile Miriuță, antrenor cu două mandate pe banca lui CFR Cluj,  încearcă să întărească formația băimăreană, având obiectiv menținerea în al doilea eșalon. 

Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”
DINAMO
Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”

Minaur Baia Mare, întăriri de la CFR Cluj

Minaur va aduce trei fotbaliști de la campioana CFR Cluj, sub formă de împrumut, potrivit Arena Maramureș:

  • Alin Fica (21 de ani) - mijlocaș central cu un singur minut bifat pentru CFR sezonul trecut, în ultima rundă a play-off-ului, eșecul 1-3 cu FCSB 
  • Emmanuel Yeboah (19 ani) - atacant ghanez adus de CFR Cluj în iarnă și folosit doar la echipa secundă. Yeboah a fost luat de Dan Petrescu în cantonamentul primei echipe din Austria 
  • Ricky Gneba (20 de ani) - mijlocașul central ivorian se află sub contract cu CFR, dar a fost împrumutat la Baia Mare și sezonul trecut.

Vasile Miriuță, predicții pentru următorul sezon din Liga 2

„Pe cei de la Poli Iași îi văd favoriți la promovare, mai ales după aducerea lui Cornel Șfaițer în conducere. Chiajna rămâne acolo sus, de Dinamo nu aș știi ce să zic în acest moment. Csikszereda are o echipă bună, cu un conducător și un antrenor la fel de bun. Steaua nu văd să aibă drept de promovare, dar orice se poate întâmpla. 

Pentru noi este destul de clar obiectivul: menținerea în Liga 2. Sperăm la mai mult pe viitor. Primarul Cătălin Cherecheș și viceprimarul Doru Dăncuș au fost alături de noi în acest sezon și sperăm să ne ajute în continuare”, a spus Miriuță, potrivit sursei citate.

VIDEO Cornel Dinu face dezvăluiri incredibile din mafia pariurilor, cu Reghecampf și Miriuță: „Dacă nu ești de cuvânt, te trezești în rigolă”

Citește și alte știri din Liga 2:

Dorinel Munteanu, anunțuri importante pentru Oțelul: „Nu îl puteam refuza pe Mihai Stoica!” + „O să fiu un fel de Dan Petrescu”

Președinte nou la FC Brașov: „Vrem în play-off” » Are un antrenor favorit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează