FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

A retrogradat cu Dinamo, iar acum se antrenează alături de Sadio Mane! » Imagini surprinse azi, în Palma de Mallorca

Desire Azankpo, în stânga, alături de Sadio Mane
Desire Azankpo, în stânga, alături de Sadio Mane

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 21:22 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 22:54

Desire Azankpo (29 de ani), liber de contract după ce a retrogradat în liga secundă cu Dinamo, se antrenează alături de Sadio Mane în Palma de Mallorca.

Noul star al lui Bayern Munchen este în pre-sezon și împletește utilul cu plăcutul, în vacanță, alături de ex-dinamovist, cu care împarte o veche prietenie. Cei doi se cunosc de foarte mulți ani, Desire fiind ca un frate pentru mult mai cunoscutul Mane.

Azankpo va rămâne fără angajament de la 1 iulie și nu va mai reveni la antrenamentele „câinilor”, în tricoul cărora a bifat un singur gol în scurta sa aventură în Ștefan cel Mare. 

A retrogradat cu Dinamo, iar acum se antrenează alături de Sadio Mane! » Imagini surprinse azi, în Palma de Mallorca
Desire Azankpo, antrenându-se alături de Sadio Mane

Viața i-a despărțit, dar cei doi au păstrat legătura

Născut în Benin, Desire Segbe Azankpo, noul jucător al lui Dinamo, este prieten la cataramă cu Sadio Mane, superstarul plecat de la Liverpool la Bayern Munchen, cel mai bun fotbalist al Africii în 2019. Cei doi au crescut împreună la academia de fotbal Generation Foot, în Dakar (Senegal), apoi au trecut la Metz în Franța.

Ne-am potrivit imediat. A fost foarte protector cu mine în Franța. Când am ajuns acolo, nu am înțeles limbajul și mentalitățile. Sadio m-a ajutat cu toate, pe teren și în afara lui. S-a întâmplat firesc. Am fost împreună tot timpul, chiar și în autobuz", a povestit Desire pentru France Football.

Mane s-a transferat apoi la Red Bull Salzburg, apoi din 2016 la Liverpool cu care a câștigat și Champions League. Începând din vara acestui an, a ajuns la Bayern Munchen, incontestabila regină a Germaniei. 

„Am continuat să ne sprijinim unul pe altul de la distanță. Eram foarte atașați unul de celălalt și încă suntem. Când aveam timp liber și se putea, m-am dus să-l văd în Anglia. Același lucru este valabil și pentru el. Sunt cel mai dificil adversar al lui la fotbal. Poate pierde în fața tuturor, dar nu suportă să piardă cu mine. Când ne jucăm, e foc!", a mai spus internaționalul din Benin.

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB - FC Sfântul Gheorghe 6-0 » Vicecampioana României se distrează în primul amical al verii

VIDEO FRF, gata să intervină dacă situația lui Dinamo se agravează » Ce spune Burleanu despre CSA Steaua: „Două variante pentru a ajunge în Liga 1”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
doctorsean
doctorsean  •  30 Iunie 2022, 16:37
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 30 Iunie 2022, 01:20

prostalaul ala de ceh nici macar nu la jucat pe acest jucator !!!!!!!!!! am jucat cu torje si matei

prostul de tibi iq 33 nici nu stie ca ala a fost accidentat. asa iti cunosti bah echipa. bine ca va desfiintati.

brentford
brentford  •  30 Iunie 2022, 10:45
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 30 Iunie 2022, 01:20

prostalaul ala de ceh nici macar nu la jucat pe acest jucator !!!!!!!!!! am jucat cu torje si matei

A fost accidentat o buna parte din ultimul sezon

cri5ti
cri5ti  •  30 Iunie 2022, 10:24

asta rămâne și cea mai mare realizare a lui în cariera

Vezi toate comentariile (5)
Comentează