FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul de la FCSB în care își pune speranțele Mihai Stoica: „Tot respectul, dar e cu mult peste toți care au plecat”

Mihai Stoica își pune speranțele în Florinel Coman
Foto: Imago
Mihai Stoica își pune speranțele în Florinel Coman Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 08:27 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 08:39

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, își pune speranțele în Florinel Coman (24 de ani) înaintea noului sezon din Liga 1.

După doi ani în care a fost măcinat de accidentări, Coman pare că și-a revenit. Acesta a avut prestații bune în primele două amicale ale verii, reușind un gol în partida pe care FCSB a câștigat-o la pas cu Zimbru Chișinău, scor 6-1.

Vii la FCSB? SEEN! » Ținta #1 l-a ignorat complet pe MM: „Două bife și nimic! Rar am pățit așa ceva!”
FCSB
Vii la FCSB? SEEN! » Ținta #1 l-a ignorat complet pe MM: „Două bife și nimic! Rar am pățit așa ceva!”

Mihai Stoica crede că mijlocașul este cel mai valoros fotbalist din lotul roș-albaștrilor în ultimii ani, chiar peste jucătorii care plecat pe sume importante de bani.

Mihai Stoica: „Coman are ceva special”

„Rupe aparatele la sală pe care înainte nici nu le atingea. Cred în potenţialul lui, toată lumea ştie. Sper doar să fie sănătos. Tot respectul pentru cine a plecat de la echipă în ultima vreme şi joacă pe bani mulţi, Coman e mult peste. 

Mă refer la toţi, Man, Moruţan şi ceilalţi. Coman are ceva special. Trebuie să redevină ceea ce era! Înainte de accidentarea cu Backa Topola, el trăgea echipa după el”, a declarat Mihai Stoica potrivit orangesport.

Florinel Coman: „Trebuie să câștigăm orice meci”

La finalul meciului cu Zimbru, Coman a vorbit despre șansele la titlu, dar și despre Conference League, acolo unde FCSB speră să se califice în grupe.

„Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simțim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni și ne bucurăm că ne iese și pe teren acest joc. Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul.

Este devreme să vorbim despre titlu. Cert e că trebuie să câștigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, așa că nu ne mai permitem lucrul acesta.

În Europa avem șanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun și în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puțin și la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure și la meciuri oficiale”, a declarat Florinel Coman potrivit sport.ro.

Citește alte știri din Liga 1:

Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV
DREPTURI TV
Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV
Florin Niță i-a dat răspunsul final lui CFR Cluj » Dan Petrescu, obligat să caute soluții
CFR CLUJ
Florin Niță i-a dat răspunsul final lui CFR Cluj » Dan Petrescu, obligat să caute soluții

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Syryus
Syryus  •  04 Iulie 2022, 14:38

Îl ridică în slăvi nu-i aduce concurent pe post,face tot posibilul doar doar îl va vinde ,am jucat două amicale cu echipe care n-ar rezista in L2 din Romania,a dat gol dar nu sa remarcat nici măcar cu ăștia in mod deosebit.

doar...titi
doar...titi  •  04 Iulie 2022, 13:58

oricat s-ar frasui toti haterii , florinel e talentat !!el talentul nu l-a pierdut ...si-a pierdut doar increderea si forma fizica ...si astea cu motiv !!adica din cauza accidentarilor si nu a cluburilor !!!si in ciuda tuturor trancalailor dastepti nevoie mare , care isi varsa frustrarile pe gsp TOCMAI PENTRU CA EI N-AU REUSIT NIMIC IN VIATA , daca o sa munceasca florinel are sanse sa-si revina !!!

marcel1974
marcel1974  •  04 Iulie 2022, 10:45

Te ia rasul ,când auzi ce aberează omul asta. Fotbaliștii romanii,sant rezerve la rezerve.Trebuie vandut, Gigi a dat ,3 bulioane pe el.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează