SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

Simona Halep dezvăluie avantajul pe care consideră că îl are pe iarba de la Wimbledon

Simona Halep la Wimbledon 2022 // FOTO: Imago +16   FOTO
Simona Halep la Wimbledon 2022 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 07:33 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 09:57

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o pe iberica Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci perfect făcut de româncă. 

După calificarea spectaculoasă în sferturile Wimbledon 2022, campioana din 2019 a dezvăluit că se simte excelent pe terenul de la All England Club. Și a explicat ce avantaj are față de celelalte adversare.

Simona Halep, înaintea duelului cu Anisimova: „A fost un chin, dar acum sunt pregătită!”
WIMBLEDON 2022
Simona Halep, înaintea duelului cu Anisimova: „A fost un chin, dar acum sunt pregătită!”

Simona Halep, după calificarea în sferturile Wimbledon 2022: „Am început să mă simt în siguranță pe iarbă”

„E o plăcere să joc pe Centre Court. E cel mai frumos teren din lume. Publicul e alături de mine mereu și asta mă bucură mult.

Nu știu cum se simt celelalte fete pe iarbă, dar eu mă simt bine. Am început să mă simt în siguranță. Cred că faptul că am pașii mai mici și sunt mai rapidă mă ajută foarte mult pe suprafața asta. Chiar dacă în fiecare meci am alunecat. Dar da, mă simt stăpână pe mine. 

Îmi place să joc pe iarbă. Am încredere. Dacă am un feeling bun cu terenul, pot să joc bine. Îmi place că e rapid și se pare că joc bine”, a spus Simona Halep potrivit treizecizero.ro.

Meciul cu Anisimova va fi diferit față de cel de la Bad Homburg. Evident, pentru mine a fost un meci extraordinar atunci. Acum mă aștept să fie greu. Voi încerca să joc la fel ca astăzi, să rămân concentrată asupra mea. Știu că pot practica un tenis de calitate din nou, dar va fi o provocare mare. Sunt sferturile de finală la Wimbledon! Abia aștept, sunt pregătită! 

- Simona Halep

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din meciul Simona Halep - Paula Badosa

+12 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Paula Badosa

Citește mai multe știri din tenis:

Halep, avantaj moral în fața adversarei din „sferturile” Wimbledon 2022 » Ce s-a întâmplat în urmă cu 11 zile + Darren Cahill, punctul lor comun

Experții de la Wimbledon, profund impresionați de Simona Halep: „Victoria a părut fără efort. Prea bună pentru Badosa!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează