INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PYUNIK - CFR CLUJ 0-0

Șefii lui CFR Cluj, prima reacție după egalul din Armenia: „Important e că n-am luat gol” + Cu rezervele în Supercupă?

Dan Petrescu / Sursă foto: GSP
Dan Petrescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 21:10 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 21:37

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a analizat, la „cald”, egalul înregistrat de campioana României în Armenia, 0-0 cu Pyunik Erevan, în turul I preliminar din Champions League. Oficialul „feroviarilor” crede că doar neșansa a făcut ca alb-vișiniii să nu se întoarcă victorioși de la Erevan. 

  • Returul dintre CFR Cluj și FC Pyunik Erevan este programat miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30.

„Important e că nu am primit gol. Am întâlnit o echipă oarecum incomodă, au avut câteva contraatacuri periculoase, dar jucătorii noștri din sistemul defensiv au reușit să blocheze atacurile celor de la Pyunik. Am avut ocazii mai mari, dar a fost multă neinspirație, ghinion, neșansă

Băieții sunt mai buni decât cei din echipa gazdă, dar returul trebuie tratat cu maximă seriozitate. Concentrarea la finalizare va fi diferită față de ce am văzut astăzi. Una peste alta, a fost un arbitraj bun, chiar dacă poate că ar fi trebuit să primi un penalty.

Probabil că Dan Petrescu va fi nemulțumit, el vă va oferi mai multe date. Un antrenor duce echipa până în fața porții. De acolo, ține de inspirație. Mi-e greu să cred că Dan Petrescu nu a vrut ca echipa să înscrie. Pentru retur, trebuie atenție și seriozitate. Dacă vom avea tot atâtea ocazii de gol, vom reuși, în cele din urmă, să înscriem”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR
PYUNIK - CFR CLUJ
5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR

Cristi Balaj: „Kolinger și Mistrati mi-au plăcut”

Balaj a analizat și evoluțiile nou-veniților folosiți de Petrescu în Armenia: „Kolinger mi-a plăcut, a avut o singură ezitare, dar a reușit să revină și să îndepărteze pericolul. În rest, a fost mult peste atacanții echipei gazdă. Mistrati mi-a plăcut. Betancor a avut o ocazie pe final, putea să lovească și cu stângul, dar a întins piciorul drept și nu a reușit să înscrie”. 

Schimbă complet primul „11” în Supercupă?

CFR Cluj va evolua înainte de returul cu Pyunik în Supercupa României, sâmbătă, de la 21:30, cu Sepsi. Balaj susține că Dan Petrescu ar putea schimba toți jucătorii din primul „11” pentru a-i odihni înainte de meciul decisiv cu campioana Armeniei.

Există posibilitatea să vedem alți jucători în Supercupa cu Sepsi. Avem dubluri pe posturi și consider că avem jucători suficient de buni pentru a face asta. N-aș fi surprins să vedem schimbări, consider că avem două echipe bune.

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR

Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0. Campioana României se face de râs în Armenia, la debutul în preliminariile UCL

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
jabs
jabs  •  12 August 2022, 09:19
Postat de navajo_joe pe 05 Iulie 2022, 22:08

gigist, n-ai ce sa-i ceri.

franar...ce mai e de zis ????

jabs
jabs  •  17 Iulie 2022, 09:25
Postat de navajo_joe pe 05 Iulie 2022, 22:08

gigist, n-ai ce sa-i ceri.

Franar... Plangacios...

fibra
fibra  •  06 Iulie 2022, 07:43

Vazand CFR-ul ieri ,nu e greu de imaginat ca celelalte trei echipe ale noastre pot pierde calificarea din turul 1

Vezi toate comentariile (7)
Comentează