FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică nu-i dă șanse Rapidului: „Podium? Ei vor avea viață grea și cu play-off-ul” + „Cum să nu-l transferi? Îl luam în minutul 1!”

Rapid
Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 22:05 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 22:49

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Raen și fostul tehnician al Rapidului, consideră că echipa lui Adi Mutu nu are șanse la podium în sezonul viitor de Liga 1.

Șumudică le vede favorite clare pe CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova la primele 3 locuri în clasament și este de părere că Rapid va avea o misiune dificilă și să ajungă în play-off.

Prăpăd! Rapid, umilită de Slavia Praga în amicalul de azi: șapte goluri încasate de echipa lui Adi Mutu
RAPID
Prăpăd! Rapid, umilită de Slavia Praga în amicalul de azi: șapte goluri încasate de echipa lui Adi Mutu

Șumudică: „Ar fi o minune ca Rapid să termine pe podium”

Șumudică a vorbit în contextul înfrângerii Rapidului cu Slavia Praga, 1-7, în ultimul amical al verii, și consideră că ar putea avea consecințe grave din punct de vedere moral, dacă giuleștenii se vor lăsa afecatți.

„Eu am spus, Rapid va avea probleme. În momentul de față, nu e o echipă de podium. Cu tot respectul, nu poate. Va avea viață grea și să prindă play-off-ul. Mă așteptam la mai mult, să aducă jucători de valoare, să aducă un vârf. Nu cred că sunt la valoarea celor de la Craiova, FCSB și CFR. Ar fi cea mai mare minune să termine pe podium. 

Fanii Rapidului se gândesc la podium. Văd specialiști care spun că va prinde podiumul, dar cred că va fi o minune. Depinde de ce va discuta Mutu cu ei. A fost cel mai important meci, cu Slavia Praga, o echipă care domină campionatul din Cehia. Un 1-7 e dureros. 

Dacă îl iei ca pe un duș rece, e bine. Dacă îți cade în picioare, nu e deloc bine. Păi uitați ce program are Rapid (n.r. - cu CFR, FCSB și Universitatea Craiova în primele 3 etape), e infernal. Dacă vor ieși cu bine, va fi un plus. Dar, dacă îți ia încrederea pe care ai căpătat-o în pregătire, e grav. Sper să mă contrazică și să termine în primele 3. Îmi doresc din suflet”, a declarat Marius Șumudică, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Șumudică: „Mă așteptam să îl ia pe Alibec”

Șumudică a vorbit și despre campania de aciziții a celor de la Rapid, care i-au adus pe Iacob, Costache, Ciobanu și Florin Ștefan. Antrenorul nu înțelege de ce alb-vișiniii nu l-au luat în considerare pe Denis Alibec pentru postul de atacant.

„Mă așteptam să îl ia pe Alibec. Liber de contract, îl luam în minutul 1. Tot se zice că Șumudică și Hagi au avut cheia lui Alibec. Lui trebuie să știi ce să-i oferi, ca să îți dea înapoi. Știam când să-l las mai ușor. Știam când i-a mai împușcat pe ăia pe Counter Strike, când mai fuma o țigare în plus. Era primul transfer pe care îl făceam”, a mai declarat Marius Șumudică.

Citește și alte știri din Liga 1:

Groparii lui Dinamo, înapoi la locul faptei » 7 au semnat în Liga 1, doi au prins contracte afară

Verdictul Transfermarkt în lupta la titlu: diferență uriașă între FCSB și Craiova » Cum stă CFR Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
costeltudor
costeltudor  •  06 Iulie 2022, 00:14

Bai BUFONULE , CIOCUL MIC , ocupa-te ba de echipa ta , lăsai pe rapidiști in pace !!!

cirus11
cirus11  •  05 Iulie 2022, 23:04

Nu stiu de ce zice lumea ca au inceput dificil... meciurile astea oricum le joci, doar e campionat. Dar jucandu-le acum cand echipele astea joaca si in cupele europene si au 2 meciuri pe saptamana, poate baga si rezervele in campionat poti profita

Vezi toate comentariile (2)
Comentează