INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PYUNIK - CFR CLUJ 0-0

Burcă, mulțumit de egalul cu Pyunik: „Meci bun, ei n-au avut șut pe poartă”

Andrei Burcă (stânga)/ foto Imago Images
Andrei Burcă (stânga)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 22:37 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 22:57

Andrei Burcă (29 de ani), fundașul lui CFR Cluj, s-a arătat mulțumit de rezultatul de egalitate, 0-0, cu Pyunik Erevan, în prima manșă din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

  • Returul dintre CFR Cluj și FC Pyunik Erevan este programat miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30.
Șumudică îl face praf pe Petrescu: „Le trebuia pașaport să treacă de mijloc! Săracii voiau să iasă la construcție, dar loveau brancardierii”
Pyunik - CFR Cluj 0-0
Șumudică îl face praf pe Petrescu: „Le trebuia pașaport să treacă de mijloc! Săracii voiau să iasă la construcție, dar loveau brancardierii”

Andrei Burcă, mulțumit după Pyunik - CFR 0-0

„E bine că nu am primit gol. Am făcut un meci bun, adversarii nu au avut șut pe poartă. Nu caut scuze. Sunt bucuros că nu am primit gol, e un rezultat bun pentru noi. Se decide calificarea la Cluj. 

Se vor apăra, cum am făcut noi cu echipele mai bune în Europa. Trebuie să dăm gol la prima ocazie, pentru a ne face meciul mai ușor”, a declarat Andrei Burcă, perntru CFR TV.

Cristi Balaj: „Important e că nu am luat gol”

Cristi Balaj, președintele lui CFR, împărtășește părerea lui Burcă și consideră că cel mai bun lucru după acest meci este faptul că ardelenii nu au primit gol.

„Important e că nu am primit gol. Am întâlnit o echipă oarecum incomodă, au avut câteva contraatacuri periculoase, dar jucătorii noștri din sistemul defensiv au reușit să blocheze atacurile celor de la Pyunik. Am avut ocazii mai mari, dar a fost multă neinspirație, ghinion, neșansă.

Băieții sunt mai buni decât cei din echipa gazdă, dar returul trebuie tratat cu maximă seriozitate. Concentrarea la finalizare va fi diferită față de ce am văzut astăzi. Una peste alta, a fost un arbitraj bun, chiar dacă poate că ar fi trebuit să primi un penalty.

Probabil că Dan Petrescu va fi nemulțumit, el vă va oferi mai multe date. Un antrenor duce echipa până în fața porții. De acolo, ține de inspirație. Mi-e greu să cred că Dan Petrescu nu a vrut ca echipa să înscrie. Pentru retur, trebuie atenție și seriozitate. Dacă vom avea tot atâtea ocazii de gol, vom reuși, în cele din urmă, să înscriem”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Citește și:

5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR

Șefii lui CFR Cluj, prima reacție după egalul din Armenia: „Important e că n-am luat gol” + Cu rezervele în Supercupă?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
Dobermannul
Dobermannul  •  07 Iulie 2022, 11:56

"Aha,deci daca faci 0-0 la Erevan cu campioana Armeniei e antifotbal,iar daca iei bataie de la Laci(albanezii nu Boloni) se cheama ca ...faci fotbal ?" Nu e antifotbal ca face 0-0 la Erevan e ca asta-i stilul de joc a lui Dan Petrescu. Spate in poarta si contraatacuri la noroc sau asteptand cadourile fluierasilor finului Burleanu. Unde n-are sprijinul fluierasilor Dumnezeu cu mila si "bine ca n-am luat gol". Oricum prblema ca CFR joaca urat n-are nicio legatura cu ... Laci ci ca atat poate Dan Petrescu restul e caterinca.

Moshu
Moshu  •  07 Iulie 2022, 10:23
Postat de Dobermannul pe 06 Iulie 2022, 18:15

In Romania ii merge asta des pentru ca intervin la nevoie fluierasii finului Burleanu. Fluierasii care mai nou l-au salvat pe final de campionat abia incheiat refuzand sa sanctioneze doua offsaiduri.

E clar,esti inlumea ta,una spun eu,tu o tii una si buna contra lui Petrescu si frustrat de eternul loc 2 al preferatilor tai!

Dobermannul
Dobermannul  •  06 Iulie 2022, 18:15
Postat de Dobermannul pe 06 Iulie 2022, 18:07

Nu doar la Erevan. Asa joaca el fricos cu spatele in poarta cu contraatacuri din care cerseste lovituri libere periculoase sau penaltiuri si daca nu i se dau sau nu are noroc ... "bine ca n-am primit gol" vorba lui Balaj.

In Romania ii merge asta des pentru ca intervin la nevoie fluierasii finului Burleanu. Fluierasii care mai nou l-au salvat pe final de campionat abia incheiat refuzand sa sanctioneze doua offsaiduri.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează